- Føler meg ikke som noe glansbilde om dagen

Tone Damli har så mye på agendaen for tiden at hun ikke rekker tid til egenpleie.

Publisert
Sist oppdatert
I videoen øverst i saken kan du se hvordan Tone reagerte da Seoghør.no konfronterte henne med den svenske Melodi Grand Prix-deltakelsen!

SEOGHØR.NO: Tone Damli (24) er en travel dame for tiden. 

Fredag slipper hun låta «Smash», rett etter nyttår prøver hun seg i svenske Melodi Grand Prix, denne høsten har hun designet kleskolleksjon for danske Designers Remix, fått egen reality-serie, samtidig som hun har jobbet med innspillingen av «Idol» - hvor hun figurerer som dommer.

Og til sommeren gifter hun seg med skuespiller Aksel Hennie (36).

Mandag denne uken var hun gjest hos Anne Marte Moe og Andreas Velle i radioprogrammet «Storbymorgen» på P5, og avslørte overfor lytterne at hun ikke får tid til alt hun vil.

- Det blir ikke så mye søvn som jeg skulle ønske, og føler meg ikke som noe glansbilde om dagen. Du vet, litt kviser her og der, og ikke alltid man rekker å barbere leggene og den slags - og Aksel er jo borte uansett, så det er ingen å pynte seg for i heimen, forklarer hun lattermild til programlederne.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Popstjernen forteller videre at hun for første gang har invitert familien til å feire jul hos henne og Aksel i Oslo.

- Jeg skal ha jul for første gang hjemme i mitt eget hus, og skal stå å kokkelere pinnekjøtt og ribbe. Her skal alle bli tilfredstilt! Aksel er en ribbemann, mens jeg er en pinnekjøttdame. Dette skal bli en god jul, hvor mamma og pappa skal slappe av, og jeg skal prøve å være «host», sier hun videre.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER
 
I videoen øverst i saken kan du se hvordan Tone reagerte da Seoghør.no konfronterte henne med den svenske Melodi Grand Prix-deltakelsen!LES OGSÅ: Aksel Hennie blir Hollywood-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer