Hilaria Baldwin:

- Føler meg ikke så sterk

Ektemannen ble nylig siktet for uaktsomt drap.

VANSKELIG: Hilaria og Alec Baldwin står en usikker fremtid i vente, etter at han nylig ble siktet for uaktsomt drap. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB
VANSKELIG: Hilaria og Alec Baldwin står en usikker fremtid i vente, etter at han nylig ble siktet for uaktsomt drap. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

For over ett år siden kom nyheten om at det ble løsnet skudd på filmsettet til filmen «Rust», med blant andre skuespiller Alec Baldwin (64) i hovedrollen. Det viste seg at skuddet kom fra et rekvisittvåpen Baldwin holdt, og filmfotografen Halyna Hutchins endte opp med å miste livet.

Selv har Baldwin stått fast ved at han ikke visste at våpenet var ladd , og hevder han heller ikke trakk av. Han har hele tiden nektet for å ha ansvar for hendelsen.

Tidligere i januar ble han likevel siktet for uaktsomt drap. Baldwin og familien har ikke sagt stort etter at siktelsen ble kjent - inntil nå.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen «Rust». Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Takker for støtten

Alec Baldwins kone, Hilaria Baldwin (39), har nå tatt bladet fra munnen og snakker om hvordan den siste tiden har vært. Det gjør hun i podkasten «Witches Anonymous», ifølge ET.

Hun går ikke spesifikt inn på ektemannens siktelse, men legger ikke skjul på at familien står i en vanskelig tid.

- Det har vært en følelsesladd tid for familien min, og jeg vil få sagt hvor takknemlig jeg er for støtten deres, snillheten og fornuften deres. Helt ærlig, så tror jeg vi hadde smuldret sammen uten den. Så tusen takk for at dere er vår klippe akkurat nå, fordi jeg føler meg ikke så sterk, sier hun i podkasten.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Ekteparet fikk i høst sitt syvende barn, noe som gjør det hektisk på hjemmefronten fra før. Det eldste av Baldwin-parets felles barn er ni år, mens minstemann altså bare er noen få måneder gammel.

- Barn er som svamper, og enkelte samtaler er ikke alltid passende med tanke på alder. Men de føler utvilsomt på energien og plukker opp småting i familien og hjemme. Dessuten er det å oppdra små barn stressende selv uten ekstra stress, erkjenner hun.

Ville legge opp

Alec Baldwin har spilt i en rekke filmer opp gjennom årene, og er blitt en anerkjent skuespiller. Da den fatale hendelsen skjedde, revurderte han imidlertid hele karrieren.

- Hvis jeg ikke hadde hatt min kone vet jeg ikke hvor jeg ville vært akkurat nå … Hvis jeg ikke hadde hatt henne ville jeg sannsynligvis ha sluttet, pensjonert meg, gått av. Du vet - solgt alt jeg eide, kjøpt et hus midt i ingensteds og bare funnet noe annet å gjøre, har han tidligere fortalt.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Baldwin skal også ha gjort alt han kunne for at filmingen av «Rust» skulle gjenopptas, da han ønsket at familien til avdøde Hutchins skulle få pengene.

- Alle elsket henne som person. At hun døde, det er det verste av alt. Noen døde, og det kunne vært unngått. Det var så unødvendig, sa han i samme intervju.

LES OGSÅ: Døde i skrekkulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer