Jorun Stiansen:

- Føler meg ikke alene om det

Jorun Stiansen vil hjelpe andre i samme situasjon.

ANGST: Jorun Stiansen deler åpent om angsten i nytt foredrag. Foto: Skjermdump / Instagram / Jorun Stiansen
ANGST: Jorun Stiansen deler åpent om angsten i nytt foredrag. Foto: Skjermdump / Instagram / Jorun Stiansen Vis mer
Publisert

I fjor åpnet Jorun Stiansen (38) for første gang opp om angsten som preget henne i lang tid etter «Idol»-seieren i 2005.

Den da 21 år gamle Stiansen ble på kort tid en av Norges mest kjente artister. Alle ville ha en bit av henne, men etter en kort periode med turné trakk Vennesla-jenta seg sakte men sikkert ut av rampelyset.

Det var ikke før i 2017 at vi så henne på TV-skjermen igjen i «Skal vi danse», og det skulle ta flere år før Stiansen igjen turte å ta tak i en mikrofon.

I fjor ble mange overrasket da Stiansen var å se på TV-skjermen i musikkprogrammet «Stjernekamp», hvor hun endte på en respektabel fjerdeplass.

Det ble vanskelig for artisten å holde tilbake følelsene under deltakelsen av programmet, og ikke bare fikk seerne følge med på musikknumrene til Stiansen, men også hennes reise med å overkomme angsten.

Nå er Stiansen aktuell med et helt eget foredrag hvor hun snakker om nettopp det å ta kontroll over angsten.

Få sier hva som hjelper

Under innspillingen av «Stjernekamp» tok artisten kontakt med psykologspesialist Mari Haukaas Norman til å hjelpe henne gjennom konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer