- Føler meg ført bak lyset

Siri Anita reagerte med sjokk og vantro etter at hun ble vraket av Lars Thomas i «Jakten på kjærligheten».

VRAKET: Frieren Siri Anita Slettmyr fikk drømmen om et liv sammen med bonden Lars Tomas Slettten Kapelrud knust i kveldens episode.  Foto: TV 2/ Espen Espen Solli
VRAKET: Frieren Siri Anita Slettmyr fikk drømmen om et liv sammen med bonden Lars Tomas Slettten Kapelrud knust i kveldens episode. Foto: TV 2/ Espen Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagen episode fikk vi se at Jakten-bonden Lars Tomas Sletten Kapelrud (35) vraket den gråtende frieren Siri Anita Slettmyr. Fra vrakingen får vi høre at hun forteller at bonden er drømmemannen hennes. Hun sier videre at det ikke finns mange menn av hans kaliber og at han har alle kvaliteter hun har sett etter. 

Etter vrakingen ble det ikke gjort noen intervju med henne. Men Se og Hør kan nå presentere de første reaksjonene på vrakingen. 

- Jeg var så oppløst i tårer at jeg ikke maktet å gi noen intervju rett etterpå. Jeg hadde aldri klart å si noe fornuftig. Det var svært tungt, sier hun. 

Føler seg ført bak lyset

Gjennom hele sesongen har seerne fått et inntrykk av at hun er en av hans favoritter. Det viste seg at han ikke hadde samme forståelse av kjemien som det hun hadde. 

- Ja, jeg føler meg ført bak lyset. Jeg hadde jo alle egenskapene han så etter. Han ga meg også et inntrykk av at han hadde følelser for meg. Da han vraket meg følte jeg det som et stort sjokk. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant, sier hun. 

Det har gått noen uker siden innspillingen, og hemmeligheten har vært tung å bære for den sjarmerende jenta. 

- Høsten har nettopp begynt, men for meg har det vært den lengste høsten jeg kan minnes. Jeg har måtte skjule en hemmelig kjærlighetssorg. Nå kan jeg endelig begynne å se fremover igjen. Drømmenmannen kan jo dukke opp når som helst, sier hun. 

LES OGSÅ: Mari Maurstad og Mia Gundersen i trafikkulykke

 

 

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer