Keira Knightley:

- Føler meg forferdelig

Keira Knightley og familien har testet positivt for corona.

SMITTET: Skuespiller Keira Knightley og familien er blitt rammet av coronaviruset. Foto: David Parry / Pa Photos / NTB
SMITTET: Skuespiller Keira Knightley og familien er blitt rammet av coronaviruset. Foto: David Parry / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den populære skuespilleren Keira Knightley (36) avslører at hun og familien har testet positivt for corona, melder Entertainment Tonight.

I et ferskt intervju om sin kommende film «Silent Night» med Stella magazine, forteller Knightley hun for øyeblikket befinner seg i isolasjon med familien.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

- Føler meg forferdelig

Under intervjuet kommer det frem at hele familien kjemper om å bli friske igjen, og det er tydelig at viruset har preget henne.

- Jeg har corona og jeg føler meg forferdelig, sier Knightly.

Også ektemannen, den britiske musikeren James Righton (38), testet positivt, men han er foreløpig symptomfri.

«Pirates of The Caribbean»-stjernen spøkte videre med at ektemannen er svært fornøyd med at han ikke har opplevd noen symptomer.

SYMPTOMFRI: Ifølge Hollywood-stjernen har ektemannen James Righton ikke opplevd noen symptomer til tross for at han er smittet. Foto: Splash News
SYMPTOMFRI: Ifølge Hollywood-stjernen har ektemannen James Righton ikke opplevd noen symptomer til tross for at han er smittet. Foto: Splash News Vis mer

- Han er overbevist om at det er fordi han er en av dem som svømmer i iskaldt vann, og det er ikke jeg, forteller hun.

I tillegg deler 36-åringen at også barna deres Edie (6) og Delilah (2) har blitt smittet av viruset, men hun understreker at de begge er på bedringens vei.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

Holder familien privat

For to år siden ble det kjent at Knightley og Righton hadde blitt foreldre for andre gang til lille Delilah (2).

Fra før har paret datteren Edie (4). De har tidligere vært svært private når det gjelder datteren, og Knightley har bare uttalt seg et fåtall ganger om henne.

Den prisvinnende skuespilleren uttalte seg blant annet om at datteren gikk gjennom det hun valgte å kalle en «treåringsfase» - med andre ord en trassalder i treårsalderen. Dette fortalte hun da hun gjestet «Live with Kelly and Ryan» i mars 2019, ifølge People.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

- To år, da gikk det faktisk ganske bra. Hun var en engel. Det fikk meg til å tenke «Åh, jeg er den beste mammaen i verden», og så ble hun tre år, fortalte hun om datteren, og fortsatte:

- Vi har kommet oss ut av den «treåringsfasen», men nå er hun skikkelig opptatt av «PAW Patrol». Det er så irriterende, den hovedmelodien. Og programmet varer bare i rundt syv minutter, så man hører den ofte.

LES OGSÅ: Innlagt etter smitte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer