- Føler meg dum når jeg skal være sexy

Britney Spears innrømmer at hun sliter med å kombinere livet som tobarnsmor og lettkledd popstjerne.

Publisert
Sist oppdatert
GJENNOMBRUDD: Britney Spears havnet på alles lepper, da hun slo igjennom med låten og videoen «Hit me baby one more time» i 1998. Foto: Fra videoen
GJENNOMBRUDD: Britney Spears havnet på alles lepper, da hun slo igjennom med låten og videoen «Hit me baby one more time» i 1998. Foto: Fra videoen Vis mer
STOLT MAMMA: Britney Speras elsker å tilbringe tid sammen med sønnene Sean Preston og Jayden James, og sier hun for barnas skyld ønsker å tone ned sexfokuset i sine videoer. Foto: Stella Pictures
STOLT MAMMA: Britney Speras elsker å tilbringe tid sammen med sønnene Sean Preston og Jayden James, og sier hun for barnas skyld ønsker å tone ned sexfokuset i sine videoer. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Britney Spears (31) har siden hun i 1998 slo igjennom i skoleuniform i musikkvideoen til låten «Hit me baby one more time», vært kjent for sin sexy image.I oktober stilte Brtiney igjen opp i avslørende antrekk og i en rekke sexy positurer, da hun lanserte sin nye musikkvideo «Work B***ch».

Under et besøk på BBC-talkshowet «Alan Carr: Chatty Man» - som sendes på BBC Entertainment torsdag - avlslører hun at hun sliter med å føle seg sexy foran kamera, etter at hun fødte sønnene Sean Preston (8)  og Jayden James (7).

- Jeg vet det er en del av det jeg gjør, og min jobb å bringe sensualitet til tekstene. Men du føler du deg ganske dum noen ganger, sier hun til programleder Alan Carr.I oktober sa hun til radioprogrammet «The TJ Show» i Boston at hun selv grep inn for å tone ned sex-fokuset i videoen til «Work B**ch».

- Herregud, vi viste mye mer hud og gjorde mye mer ting til videoen enn det som faktisk er i den. Altså, jeg kuttet bort halve videoen fordi jeg er mamma og har barn, og det er vanskelig å spille sexy mor og popstjerne samtidig, fortalte hun ifølge TMZ.

- Masse sex går inn i det jeg gjør. Men noen ganger skulle jeg gjerne gått tilbake til gamledager, da det liksom var ett antrekk gjennom hele videoen, man danset hele tiden og det ikke var så mye av de sex-greiene, uttalte 31-åringen.

«Alan Carr: Chatty Man» sendes torsdager kl 22.00 på BBC Entertainment.

LES OGSÅ: Musikkvideoen ble for drøy for Britney

 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer