Pamela Anderson:

- Føler meg dårlig

Ble tvunget til å gjenoppleve traume.

SKANDALE: Pamela Anderson snakker trolig ut om serien «Pam & Tommy». Foto: Ken McKay/ITV/REX
SKANDALE: Pamela Anderson snakker trolig ut om serien «Pam & Tommy». Foto: Ken McKay/ITV/REX Vis mer
Publisert

I fjor var det premiere på serien «Pam & Tommy». Serien tok utgangspunkt i den sanne historien om tyveriet av den beryktede sextapen til kjendisparet Tommy Lee (60) og Pamela Andersons (55).

Til tross for at serien omhandler nettopp Anderson, var den tidligere skuespilleren og modellen taus om produksjonen.

Nå snakker 55-åringen imidlertid ut om det å bli tvunget til å gjenoppleve traume fra skandalen med eksmannen.

- Føler meg dårlig

Det gjør hun i den offisielle traileren for sin kommende Netflix-dokumentar «Pamela, a love story». Page Six har også omtalt saken.

- Jeg blokkerte den stjålne sextapen ut av livet mitt for å overleve, og nå som det hele kommer til overflaten igjen, føler jeg meg dårlig, sier hun i klippet og legger til:

- Jeg vil ta kontroll over fortellingen, for første gang.

OVERLEVDE: Pamela Anderson var en av de største på 90- og 2000-tallet. Siden har hun vært ganske stille om alle skandalene som skjedde i og rundt hennes liv på den tiden. I en ny Netflix-dokumentar forteller hun alt. Video: Netflix Vis mer

- Ikke et offer

I traileren gikk hun imidlertid ikke inn i detalj om hvordan eller hvorfor sextapen har dukket opp igjen. Men bare en måned etter serien «Pam & Tommy» hadde premiere, annonserte Netflix at Anderson kom med sin egen dokumentar.

- Filmen, som har vært under produksjon i flere år, vil inneholde popkulturikonet som retter opp misforståelsene, samt når hun ser tilbake på sin profesjonelle og personlige reise, uttalte Netflix.

Et notat fra Anderson lød deretter:«Mitt liv, tusen ufullkommenheter, en million feiloppfatninger. Jeg kan bare overraske deg - ikke et offer, men en overlevende og levende for å fortelle den virkelige historien».

LES OGSÅ: Bekrefter forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer