KOM RETT FRA RIVIERAEN: Linni Meister og Olav Tvenge kom rett fra den franske rivieraen til VG-lista showet på Rådhusplassen i Oslo fredag. Senere i sommer skal de tilbake til Frankrike for å dyrke kjærligheten.
KOM RETT FRA RIVIERAEN: Linni Meister og Olav Tvenge kom rett fra den franske rivieraen til VG-lista showet på Rådhusplassen i Oslo fredag. Senere i sommer skal de tilbake til Frankrike for å dyrke kjærligheten. Vis mer

- Føler jeg har skutt gullfuglen

Sommeren står i kjærlighetens tegn for Linni Meister og hennes Olav.

SEOGHØR.NO:  Modell og realitystjerne Linni Meister (27) strålte fredag solbrun på den røde løperen under VG-lista Topp 20-showet i Oslo. Sammen med samboeren Olav Tvenge (29) kom hun rett fra en luksuriøs ferie på den franske rivieraen.

I St. Tropez nøt de late dager på stranden, med sand mellom tærne og champagne i glasset.

- Dagene i St.Tropez og Italia var fantastiske , men bare en smakebit på ferien vi skal på i juli i Frankrike. Ellers blir det Legoland i Danmark med Dennis Michael (Linnis sønn, red.anm), dyreparken og masse kos, sier hun til Se og Hør.


Linni og Olav ble kjærester tidlig i fjor, og det er ingen tvil om at lykken står de bi.

- Jeg elsker ham, og føler jeg har skutt gullfuglen, har blondinen tidligere uttalt til Se og Hør.  

Linni blir snart aktuell med sesong av 2 av «Tigerstaden» på TV2 Bliss. 27-åringen var nylig i Las Vegas og Los Angeles for å filme sammen med de andre jentene i serien, Carina Dahl (27), Mari Haugersveen (30) og Anette Marie Antonsen (27).

LES OGSÅ:
- Stoltenberg lovet å se på serien min