Carina Dahl:

- Føler jeg alltid har blitt forhåndsdømt

Artist Carina Dahl (32) åpner opp om den trøblete musikk-karrieren.

ARTISTDATTER: Selv om hun nærmest har vokst opp backstage med farens heavy metal-band TNT, var det en lang vei å gå før Carina Dahl fikk egen platekontrakt. Foto: NTB Scanpix.
ARTISTDATTER: Selv om hun nærmest har vokst opp backstage med farens heavy metal-band TNT, var det en lang vei å gå før Carina Dahl fikk egen platekontrakt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I vår har du kunnet følge Carina Dahl (32) kjempe seg frem mot Nordkapp i realityserien «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». I dag kunne Se og Hør avsløre at Carina også skal være blant deltakerne i neste sesong av «Farmen kjendis».

Reality-deltakelser til side, det er artist Carina Dahl først og fremst har gjort seg kjent som. Den siste tiden har hun blant annet skapt overskrifter med sin egen versjon av hitlåten «Despacito», oversatt på trøndersk.

Det var kanskje ikke uventet at trondheimsjenta skulle ende opp som artist. Som datter av TNT-trommeslageren Morten «Diesel» Dahl (58), har popartisten - og den tidligere MGP-deltakeren nærmest vokst opp backstage.

Men om du tror platekontrakten nærmest gikk i arv fra hennes berømte far, tar du feil. I et intervju med Dagbladet kan Carina nemlig fortelle at det var en lang vei å gå før hun omsider fikk napp hos et plateselskap.

- Jeg banka på dører i Stockholm i to år før jeg fikk den kontrakten. Pappa spiller trommer i et rockeband, jeg synger pop. Det er liksom ingen likheter der, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer