FINT MED BEN: - Det er klart at jeg vil trekke fram de sidene jeg føler meg mest fornøyd og vel med. Jeg føler at jeg kler korte kjoler, og litt ben er bare fint, sier Tone Damli Aaberge. Foto: SCANPIX
FINT MED BEN: - Det er klart at jeg vil trekke fram de sidene jeg føler meg mest fornøyd og vel med. Jeg føler at jeg kler korte kjoler, og litt ben er bare fint, sier Tone Damli Aaberge. Foto: SCANPIXVis mer

- Føler ikke at jeg spiller på sex

Men Tone innrømmer at hun trekker fram de sidene hun er mest fornøyd med.

SEHER.NO: I en superkort kjole skal Tone damli Aaberge (20) gjøre det hun kan for å vinne lørdagens Melodi Grand Prix-finale. Nå bytter hun ut den hvite - og mye omtalte - silkekjolen med en bringebærrosa. Men kjolelengden - den bestemmer hun selv.

- Jeg føler ikke at jeg spiller på sex, men det er klart at jeg vil trekke fram de sidene jeg føler meg mest fornøyd og vel med. Jeg føler at jeg kler korte kjoler, og litt ben er bare fint. Det viktigste er at man kjenner seg komfortabel, sier den populære artisten til Dagbladet, før hun legger til:

- Jeg kan ikke komme med en ny hvit kjole, og knallrosa slo jo an med Bobbysocks.

Sammen med Alexander Rybak (22) er Tone løftet fram som forhåndfavoritt før helgens finale. Selv håper hun at en eventuell seier kan gi henne en karriere i utlandet.

- Bare se på Maria Haukaas Storeng. Hun har jo blitt kjempepopulær i Sverige etter at hun vant den norske finalen. Det finnes et marked utenfor Norge som jeg gjerne skulle vært i, sier hun til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Skyver fra meg forelskelsesfølelsene