Josefine Frida:

- Føler ikke at det er meg

Letter på sløret om intime scener.

ÅPNER OPP: Josefine Frida har tatt flere steg etter «SKAM». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÅPNER OPP: Josefine Frida har tatt flere steg etter «SKAM». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske skuespilleren Josefine Frida (25) er nok best kjent for de fleste som Noora i NRK-suksessen «SKAM». Etter serien har hun imidlertid gjort flere andre roller, og er snart å se i den danske serien «Dopamin».

I serien møter menneskelig begjær thrillerens intensitet. Serien er inspirert av kriminalsaker fra den virkelige verden, og utspiller seg på det fiktive Limfjordens Universitetshospital, som plutselig rammes av en rekke uventede dødsfall.

Intim på skjermen

Serien har premiere på Discovery i slutten av denne måneden, og den norske stjernen møtte nylig danske Ekstra Bladet. Der kommer nordmannen blant annet inn på sexscener og hvordan det er å spille inn disse.

- Det er som å filme ... Altså, det er jo veldig, veldig teknisk. Det er jo helt teknisk, som å filme ... Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, sier hun til den danske avisen, og fortsetter:

KASTER KLÆRNE: «Skam»-stjernen Josefine Frida Pettersen var blant flere som stilte i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU. Video: RFSU Vis mer

- Det er jo veldig, veldig planlagt og ganske greit.

Samtidig er det ingen hemmelighet at skuespillere må kaste klærne og være på en annen måte en hva som er hverdagskost. Den norske stjernen forklarer likevel at hun har en profesjonell tilnærming til det hele.

- Jeg føler ikke at det er meg som viser meg selv. Det er karakterene som er intime, så det går helt fint, sier hun, videre.

Gleder seg

Josefine Frida har tidligere uttalt at det har vært en spennende opplevelse å jobbe med den kommende serien.

- Og jeg gleder meg helt vilt til å se hvordan det endelige resultat blir, sa hun i pressemeldingen, og fortsatte:

VOKSER: Celine Madelen (19) gjør det stort på TikTok for tiden, men det er én ting hun spesielt har blitt godt lagt merke for. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea/Rød Løper Vis mer

- Som skuespiller leter jeg alltid etter nye utfordringer, og rollen i «Dopamin» er en spennende rolle og helt annerledes enn noe jeg har spilt før, så jeg måtte bare si ja.

LES OGSÅ: Røper intim detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer