Britney Spears:

- Føler hun har forlatt henne

Full isfront med lillesøsteren.

ISFRONT: Britney Spears har tatt et nytt valg som rammer lillesøsteren. Foto: Reuters /Lucy Nicholson/NTB
ISFRONT: Britney Spears har tatt et nytt valg som rammer lillesøsteren. Foto: Reuters /Lucy Nicholson/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (40) tar nå fatt på sitt første hele år uten vergemål på 13 år. Mot slutten av 2021 ble hun endelig kvitt vergemålet, som har styrt livet hennes siden 2008.

Mye kan imidlertid tyde på at Spears, i forbindelse med den nye friheten, har valgt å rense opp ytterligere i livet sitt for å kunne starte 2022 med blanke ark.

Ifølge E! News har popartisten valgt å avfølge lillesøsteren Jamie Lynn Spears (30) på Instagram. Det kan dermed se ut til at ryktene om en isfront mellom Spears-søstrene har noe sannhet i seg.

FEIRET: Britney Spears (40) delte en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram for å feire sin nye frihet da vergemålet opphørte. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Det har vært skrevet enormt mye om Spears og den store vergemåls-striden. Fans over hele verden har engasjert seg og flere dokumentarfilmer om striden har sett dagens lys.

Kritiserte familien

Nysgjerrigheten er stor og spekulasjonene mange knyttet til hva slags forhold 40-åringen nå har til sine øvrige familiemedlemmer.

Etter at vergemålet ble avviklet, kom popstjernen med en relativt hard uttalelse via Instagram.

UVENNER?: Teorien om at Spears-søstrene strever med forholdet sitt styrkes, etter Britneys nye Instagram-valg. Foto: MB Pictures/REX/NTB
UVENNER?: Teorien om at Spears-søstrene strever med forholdet sitt styrkes, etter Britneys nye Instagram-valg. Foto: MB Pictures/REX/NTB Vis mer

I innlegget, som ble publisert i oktober i fjor, skrev Spears blant annet følgende om familiens rolle i vergemålet:

«Om du er sånn som familien min og sier ting som 'beklager, du er under vergemål', tenker de sannsynligvis at du er annerledes slik at de kan fucke med deg».

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Popstjernen har ikke spesifisert hvilke familiemedlemmer eller hvor mange av dem hun retter denne kritikken mot, men det har som nevnt blitt spekulert på at hun ikke lenger har noe godt forhold til lillesøsteren, Jamie Lynn Spears.

Lillesøsteren har blant annet fått kritikk for at hun tilsynelatende ikke har brydd seg nok om saken og søsteren. Dette på bakgrunn av at hun ikke har uttalt seg eller vist noen form for offentlig støtte.

Slik svarte Jamie Lynn på kritikken

Kritikken har blitt besvart av Jamie Lynn Spears tidligere på Instagram-story.

- Den eneste grunnen til at jeg ikke har sagt noe tidligere er fordi jeg følte at inntil søsteren min kunne snakke for seg selv og si hva hun trenger å si offentlig, var det ikke min plass eller en riktig ting å gjøre. Men nå som hun har sagt veldig klart ifra og sagt det hun trenger å si, føler jeg at jeg kan gå i hennes fotspor og si hva jeg ønsker, skrev hun, ifølge People.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Hun la også til at hun bare har hatt kjærlighet for søsteren og støttet henne siden dagen hun ble født.

Føler seg «forlatt» av søsteren

I etterkant av disse uttalelsene har søstrene skapt flere overskrifter. Kilder har overfor E! News uttalt at 40-åringen føler seg «totalt forlatt» av lillesøsteren.

- Britney er veldig, veldig sint og såret. Hun føler at Jamie Lynn totalt har forlatt henne og skuffet henne i hennes livs kamp. De var bestevenner og alt for hverandre i så lang tid, har kilden uttalt til magasinet.

Kilden hevder også at popstjernen skal ha bedt om støtte fra søsteren, men at Jamie Lynn skal ha vendt henne ryggen og ikke brydd seg.

Egne utfordringer

En annen kilde har på sin side fortalt E! News at det som kommer frem i overskriftene ikke gjenspeiler det som faktisk foregår bak lukkede dører.

Kilden mener Jamie Lynn skal ha hatt sine egne utfordringer hun har vært nødt til å hanskes med, og at hun også har gjort sitt beste for å være der for storesøsteren.

Nå ser det imidlertid ut til at Britney Spears velger å ta avstand. Den ti år yngre søsteren er i hvert fall fjernet fra følger-listen på Instagram.

LES OGSÅ: Får støtte fra eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer