Kim Kardashian om Tristan Thompson:

- Føler han prøver veldig hardt

Kim Kardashian West ser på søsterens eks på en helt annen måte enn tidligere.

NY SITUASJON: Kim Kardashian West har tidligere ikke vært fan av Khloés eks. Nå har forholdet deres tatt en ny vending. Foto: NTB Scanpix
NY SITUASJON: Kim Kardashian West har tidligere ikke vært fan av Khloés eks. Nå har forholdet deres tatt en ny vending. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hadde ikke akkurat vært rart hvis Khloé Kardashian (35) og resten av familien hennes ikke ønsket å ha noe med eksen hennes, Tristan Thompson (29), å gjøre.

Oppmerksomheten rundt basketballstjernen har vokst kraftig de siste årene, spesielt i kjølvannet av at han ble tatt på fersken i å være utro like før datteren, True (2), kom til verden i april for to år siden.

Bedre forhold

Den siste tiden har det imidlertid sett ut til at Khloé og Tristans forhold har vært bedre enn på lenge, og de to eksene skal blant annet ha tilbrakt mye tid sammen under coronapandemien. Da datteren fylte to år i april satte de også sine egne utfrdringer til side for Trues skyld.

En av dem som frem til nå har vært lite imponert over Khloés ekskjæreste, er søsteren hennes Kim Kardashian West (39), som til tider har virket å avsky ham.

EKSER: Tristan og Khloé har datteren True sammen. Forholdet deres har imidlertid støtt på en rekke utfordringer, men nå skal tonen mellom dem være bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Tristan og Khloé har datteren True sammen. Forholdet deres har imidlertid støtt på en rekke utfordringer, men nå skal tonen mellom dem være bedre enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jobbet hardt

For et par måneder siden kom det imidlertid frem at Kim og Tristans forhold også skal være bedre enn på lenge, og til tross for at han har vært utro mot søsteren to ganger, er han en del av familien deres som far til True.

Nå, i et bonusklipp fra sesong 18 av «Keeping up with the Kardashians», snakker Kim om Tristan på en helt annen måte enn tidligere.

- Han er seriøst så snill, sier Kim i klippet til Scott Disick, ifølge People.

- Han gjorde feil, men jeg føler at han prøver veldig hardt, legger Scott til.

39-åringen mener basketballstjernen har endret seg mye det siste året, og at han er en annen person, noe Scott Disick også sier seg enig i.

- Å være på et sted hvor du føler at hele familien til hun du har fått barn med hater deg, det må være en forferdelig følelse. Uansett hva, så er han en del av familien, sier Scott.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Tuller du?

Allerede i første episode av den 18. sesongen ble fansen tatt på sengen, da Kim valgte å invitere Tristan på middag sammen med noen venner.

- Så, noen kommer for å spise middag sammen med oss. Tristan skal spise med oss, fortalte Kim da hun ankom middagen.

Den overraskende avsløringen fikk naturligvis vennene rundt bordet til å heve øyenbrynene.

- Tuller du?, spurte Jonathan Cheban (46), Kims nære venn.

- Nei, jeg er dødsseriøs. Tristan er Trues pappa, så uansett hva som har skjedd, så er han knyttet til oss livet ut, vi kan ikke forandre det, svarte Kim.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Knyttet bånd

39-åringen har tidligere ikke lagt skjul på følelsene sine rundt ekssvogeren, og har flere ganger uttrykt sin avsky mot Tristan og hans handlinger, både i familiens eget realityprogram, men også i intervjuer.

Derfor var det kanskje ikke så rart at noen ble overrasket da de nå fikk se en ny side av Kim og Tristans vennskap. At Kim har lagt stridsøksen til side beviste hun også på Twitter tidligere i år, da hun svarte fans i anledning sesongpremieren.

«Alle spøker til side, jeg elsker hvordan Kim Kardashian forsøker å beholde freden mellom henne og Tristan. Voksent», skrev en fan av realityprogrammet på Twitter.

Til det kom Kim med et noe oppsiktsvekkende svar:

«Jeg ELSKER faktisk Tristan nå som en bror, på ekte! Vi har virkelig knyttet bånd og jobbet oss gjennom problemene våre og jeg elsker ham».

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ville Angelina skilles fra Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer