Kim Kardashian om Tristan Thompson:

- Føler han prøver veldig hardt

Kim Kardashian West ser på søsterens eks på en helt annen måte enn tidligere.

NY SITUASJON: Kim Kardashian West har tidligere ikke vært fan av Khloés eks. Nå har forholdet deres tatt en ny vending. Foto: NTB Scanpix
NY SITUASJON: Kim Kardashian West har tidligere ikke vært fan av Khloés eks. Nå har forholdet deres tatt en ny vending. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hadde ikke akkurat vært rart hvis Khloé Kardashian (35) og resten av familien hennes ikke ønsket å ha noe med eksen hennes, Tristan Thompson (29), å gjøre.

Oppmerksomheten rundt basketballstjernen har vokst kraftig de siste årene, spesielt i kjølvannet av at han ble tatt på fersken i å være utro like før datteren, True (2), kom til verden i april for to år siden.

Bedre forhold

Den siste tiden har det imidlertid sett ut til at Khloé og Tristans forhold har vært bedre enn på lenge, og de to eksene skal blant annet ha tilbrakt mye tid sammen under coronapandemien. Da datteren fylte to år i april satte de også sine egne utfrdringer til side for Trues skyld.

En av dem som frem til nå har vært lite imponert over Khloés ekskjæreste, er søsteren hennes Kim Kardashian West (39), som til tider har virket å avsky ham.

- Jobbet hardt

For et par måneder siden kom det imidlertid frem at Kim og Tristans forhold også skal være bedre enn på lenge, og til tross for at han har vært utro mot søsteren to ganger, er han en del av familien deres som far til True.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer