Hailey Baldwin:

Føler fansen prøver å ødelegge ekteskapet

Sliter med netthets fra følgerne til sangstjernen.

FRUSTRERT: Hailey Baldwin har sett seg lei på all den negative oppmerksomheten fra fansen til ektemannen, Justin Bieber. Foto: NTB scanpix
FRUSTRERT: Hailey Baldwin har sett seg lei på all den negative oppmerksomheten fra fansen til ektemannen, Justin Bieber. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært mange oppslag om superstjernen Justin Bieber den siste tiden, etter at det kom frem at 25-åringen har slitt med sin mentale helse over en lengre periode.

Bieber bekreftet dette selv i et lengre innlegg på Instagram, og fortalte at ikke alt har vært like enkelt de siste månedene. Den krevende situasjonen skal ifølge en rekke medier sette sitt preg på dagliglivet, men selv om superstjernen har slitt psykisk, skal ikke dette ha noe med ekteskapet til modell Hailey Baldwin (22) å gjøre.

Stjerneparet giftet seg for drøye seks måneder siden, og i løpet av den tiden har Baldwin fått kjenne på all oppmerksomheten fra fanskaren til sangstjernen. Medier verden over skriver titt og ofte om det verdenskjente stjerneparet, og prøver stadig å finne feil eller spekulere i privatlivet deres.

GIFT: Stjerneparet Justin Bieber og Hailey Baldwin får daglig kjenne på hvordan det er å være en del av offentlighetens søkelys. Foto: NTB scanpix
GIFT: Stjerneparet Justin Bieber og Hailey Baldwin får daglig kjenne på hvordan det er å være en del av offentlighetens søkelys. Foto: NTB scanpix Vis mer

Opplever netthets

Som et verdenskjent ektepar kan det være vanskelig å hele tiden være i offentlighetens søkelys, og det er noe Baldwin har fått føle på.

I et nylig intervju med magasinet Cosmopolitan, gjengitt av E! Online, forteller Baldwin om utfordringene med å takle hetsen fra den store fanskaren til ektemannen.

- De vil se at du mislykkes, uansett grunn. Jeg vet ikke om det er fordi de vil si at «det var det jeg sa», eller fordi de ønsker å ha rett. Jeg vet virkelig ikke hva ideen bak å forsøke og ødelegge et forhold eller en person er, forteller Baldwin i intervjuet og legger til at «det er en ond verden vi lever i».

Se dette innlegget på Instagram

25 sure looks good on u lover.. 🖤

Et innlegg delt av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Det viser seg nemlig at det ikke bare er mediene verden over som spekulerer i ekteskapet til Baldwin og Bieber. Spesielt den yngre generasjonen av fanskaren til sangstjernen lirer stadig av seg ufyselige kommentarer på Baldwins sosiale medier-kontoer.

- Problemet er at barn blir besatt av andre og føler at de tror de er såret, og får vondt av dem, og de har vondt de også. De tror at de kjenner disse menneskene som er berømte, fordi livene deres er så utsatt, forklarer 22-åringen til magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

UKVEMSORD: Justin Bieber var i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer Vis mer

Prøver å stenge det ute

Dette er noe som gjør Biebers kone svært frustrert over å leve i offentlighetens søkelys. Hun forteller at hun synes det er slitsomt at andre skaper scenarioer i hodet sitt om hva de tror kommer til å skje.

Den anerkjente modellen påpeker likevel at hun har sluttet å bry seg om de negative kommentarene, og at hun derfor har valgt å ikke lenger lese kommentarer fra følgerne sine.

- Folk kan være så slemme, og jeg føler at hvis du ikke vil la det gå inn på deg, så ikke les kommentarene, og la de påvirke deg.

Se dette innlegget på Instagram

My little bean

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Likevel er det omtrent umulig og ikke la seg påvirke, ifølge Baldwin, som forteller at hun alltid kommer til å bry seg til en viss grad, men at hun jobber med seg.

- Jeg kjenner ikke disse menneskene, de kjenner ikke meg, de er ikke en del av mitt liv eller forhold, forteller hun, og legger til at den konstante kritikken kan bli mye til tider, men at hun da velger å slette Instagram-kontoen sin i noen dager.

I løpet av de dagene fokuserer hun på de viktige tingene i livet som for henne er relasjoner med familie og venner, og hun forteller at det er godt å vite at hun alltid har venner og familie som står ved hennes side.

Kranglet og var lei seg

Som tidligere nevnt er det mye spekulasjoner om forholdet til stjerneparet. Nylig ble de observert sammen i en park ved Laguna Beach i California, og etter bildene å dømme var sammenkomsten alt annet enn fornøyelig.

Hollywood Life var blant dem som omtalte ekteparets lørdagstur. Nettstedet skrev at samtalen i utgangspunktet gikk rolig for seg, før det plutselig oppsto en anspent stemning mellom dem.

Diskusjonen skal så ha eskalert og deretter resultert i en intens krangel, der både Bieber og Baldwin fremsto opprørt og frustrert.

OPPRØRT: Lørdag formiddag ble Justin Bieber og kona Hailey Baldwin avbildet sammen i en park i California. Stemningen skal ha vært svært anspent, hvor paret angivelig havnet i en heftig diskusjon. Foto: NTB Scanpix
OPPRØRT: Lørdag formiddag ble Justin Bieber og kona Hailey Baldwin avbildet sammen i en park i California. Stemningen skal ha vært svært anspent, hvor paret angivelig havnet i en heftig diskusjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den 22 år gamle modellen ble også avbildet da hun la en hånd på ektemannens skulder, i det som så ut til å være en forsøk på å trøste ham.

En kilde har tidligere uttalt til People at Bieber har hatt stor nytte av å lene seg på kona i denne tøffe perioden.

- Han er veldig takknemlig for sitt fantastiske liv og spesielt for Hailey. Det er vanskelig for ham at han ikke bare kan nyte alt og føle seg lykkelig. Dette har ingenting med Hailey å gjøre. Han er veldig glad for å være gift med henne. Det er noe annet han sliter med mentalt. Han har god hjelp rundt seg, og får behandling. Det virker selv som han tror han vil føle seg bedre snart.

LES OGSÅ: Tok med kona på samme tur som eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer