HEIER PÅ RIKKE: - Selv tror jeg ikke at jeg forsto hva jeg var med på før etterpå engang. Så for meg er det større å sitte her og titte på Rikke enn hva det var å stå i finalen selv under "Svenske Talenter", sier Erik til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HEIER PÅ RIKKE: - Selv tror jeg ikke at jeg forsto hva jeg var med på før etterpå engang. Så for meg er det større å sitte her og titte på Rikke enn hva det var å stå i finalen selv under "Svenske Talenter", sier Erik til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Føler du deg så sikker på finale?

"X Factor"-deltagerens kjæreste har allerede kjøpt billetter til hele høsten.

Se videointervjuet med Rikkes kjæreste, Erik Lindér, nederst i saken!

SEHER.NO: Rikke Lie (23) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter at det ble klart at Ålesund-jenta er en av finalistene i årets "X factor" på TV 2.

Under nesten alle live-sendingene kommer Rikkes kjæreste og samboer, Erik Lindér, fra Sverige for å heie på henne. Nå har Erik også bestilt flybilletter fra Stockholm til alle "X factor"-sendingene utover høsten - selv om han fortsatt ikke vet om kjæresten blir å finne i den store finalen 11. desember.

- Ja, jeg kjøpte billetter, selv om jeg ikke vet om jeg kan komme hver gang. Men nå har jeg billetter, så det skal være lett å dra hvis det passer. Hvis jeg ikke har noe jeg må gjøre i Sverige da, sier Erik, som følte han måtte slå til når han først fikk sjansen.

- Jeg kom over billige billetter, og da kjøpte jeg like godt til alle finalene, humrer han til Seher.no.
Erik Lindér er popstjerne i Sverige.  Tidligere i år kom han til finalen i den svenske utgaven av "Norske Talenter", og tidlig i programmet skrev han kontrakt med Sony Music. Men selv synes han det er morsommere å følge kjæresten enn selv å være i hennes "sko".

- Det er så uvirkelig når man er midt oppi det. Selv tror jeg ikke at jeg forsto hva jeg var med på før etterpå engang. Så for meg er det større å sitte her og titte på Rikke enn hva det var å stå i finalen selv under "Svenske Talenter".  Det er - merkelig nok - større for meg å være her, forteller Erik, som var imponert over Rikkes låtvalg sist uke.

Da sang hun nemlig sin egen sang, "Better Off".

- Det var fantastisk bra. Det var så deilig at hun kjørte sin egen sang, og at hun gjorde den helt superbra. Jeg elsker den låta. medgir han til Seher.no.
Her kan du se og høre Rikke-låta "Better Off" (ekstern lenke).

"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Dette bildet forteller det meste

Se videointervjuet med Rikkes kjæreste Erik Lindér her:[obj:media:8139]