ENDRET SANGEN: Leroy forteller at låten gikk langsommere og i en dypere tone under opptak enn under øving. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ENDRET SANGEN: Leroy forteller at låten gikk langsommere og i en dypere tone under opptak enn under øving. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Føler de saboterte for meg

Tildligere «Idol»-finalist Isabella Leroy mener låten ble endret mellom prøve og opptak på «The Voice»-audition.

Publisert
SEOGHØR.NO: Isabella Leroy (28) gikk ikke videre i fredagens «The Voice»-audition, etter å ha sunget Alanis Morissettes «Thank U». Men artisten fikk et ublidt møte med scenen, der sangen hun fremførte ble spilt både langsommere og dypere enn på prøvene.

- Først fikk vi prøve oss en gang, der vi gikk gjennom sangen to ganger. Deretter er det fremføringen. Men de gjorde sangen langsommere og dypere for hver gang. Den var ikke lik den sangen jeg øvde på, sier hun til Seoghør.no.

Leroy - som er tildligere «Idol»-finalist og MGP-deltager og nå aktuell med albumet «Buildings and Bridges» - setter nå spørsmålstegn ved programmets troverdighet.

- Jeg ble helt satt ut av hvor sakte det gikk. Jeg prøvde å dra i gang låta, men jeg fikk litt panikk. Jeg hørtes jo ut som en mann. Man spekulerer i om alt er arrangert. Det kan være bitterheten som snakker, men jeg føler de saboterte litt for meg.

Artisten forteller til Seoghør.no at deltagerne ikke får velge hva de ønsker å synge på i audition-runden.

- Jeg er i utgangspunktet skeptisk til konsepter der jeg føler alt er arrangert. Vi fikk ikke velge hva vi skulle fremføre på audition en gang. Den sangen som ble valgt ut for meg er jo veldig kjedelig.

Presseansvarlig for «The Voice», Katrine Wergeland, bekrefter at det kan foretas justeringer mellom øving og opptak, men grunnen er ikke for å sette deltagerne ut av spill.

- Målet i The Voice er å gjøre alle deltagerne så gode som mulige, det er lydprøver og justeringer sammen med musikkprodusent før opptak. Selvsagt justerer eller arrangerer vi ikke noe slik at deltagerne skal «komme ut» av det, tvert imot ønsker vi at alle skal fremstå best mulig, sier hun til Seoghør.no.

«The Voice» ser du på TV 2 fredager klokken 20. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette skulle hun aldri gjøre igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer