Anna og Lucy DeCinque:

- Føler at vi er én person

Søstrene deler alt - til og med fremtidige barn.

DELEGLADE: Tvillingsøstrene ser ikke noe problem i å dele kjæreste. Foto: Skjermdump/Instagram
DELEGLADE: Tvillingsøstrene ser ikke noe problem i å dele kjæreste. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Om du tror at du ser dobbelt - fortvil ikke! Det du ser er australske Anna og Lucy DeCinque (37), som er blitt kåret til «verdens mest identiske tvillinger».

Gjennom TLC-serien «Extreme Sisters» har de blitt kjent verden rundt, og flere av livsvalgene deres har skapt store overskrifter.

I 2021 kunne de blant annet avsløre at de begge var forlovet med samme mann, elektrikeren Ben Byrne (40), som de har vært i et forhold med siden 2011.

FORLOVET SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlovet tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Får hat

Til Insider forteller tvillingsøstrene at Byrne er den første mannen de dater samtidig.

- Han behandler oss alltid likt. Han separerer oss aldri og han vil ikke dra på dates med bare en av oss, forteller de, og legger til at om han kysser en av dem, får den andre et kyss like etter.

Anna og Lucy kan også fortelle at de ofte får gjennomgå for livsstilen sin på sosiale medier.

- Folk må akseptere det. Kanskje ikke folk er enige, men vi skader ingen. Kjærlighet er kjærlighet. Det er det vi alltid har sagt, forteller de.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

Vil ha barn sammen

Hatkommentarer setter likevel ikke en stopper for tvillingsøstrene. Nå har de alle en stor drøm om å bli foreldre.

- Vi har bestemt oss for at vi vil ha barn nå. Drømmen vår er at begge blir gravide samtidig, forteller de i en episode av serien.

Hvis begge tvillingsøstrene får barn med Byrne, vil barna både bli halvsøsken og søskenbarn.

Det viser seg derimot å ikke være like enkelt som først tenkt. Lucy kunne nemlig åpenhjertig fortelle at hun sliter med å bli gravid.

KRITIKKSTORM: Det nye TLC-programmet «MILF Manor» vekker harme hos seerne, og har skapt overskrifter verden over. Video: Rød Løper / TLC Vis mer

Til Insider forteller tvillingsøstrene at de blir fornøyde uansett om de blir mødre eller ikke, så lenge de gjør det samme.

- Vi føler at vi er én person. Vi kan aldri, aldri være fra hverandre og det ville vi heller aldri valgt. Dette er slik vi har valgt å leve. Vi vil bli gamle sammen, dø sammen.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer