ANGRER IKKE: Sarah Jessica Parker står inne for hvordan hun har behandlet folk på «Sex og Singelliv»-settet. Foto: Stella Pictures
ANGRER IKKE: Sarah Jessica Parker står inne for hvordan hun har behandlet folk på «Sex og Singelliv»-settet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Følelser har blitt såret

Sarah Jessica Parker innrømmer trøbbel under «Sex og Singelliv»-innspillingen.

SEHER.NO: 4. juni er det omsider premiere på den etterlengtede andre «Sex og Singelliv»-filmen, hvor vi får et gjensyn med de fire New York-jentene fra TV-suksessen med samme navn.

Innspillingen av den nye filmen har blant annet foregått i Marocco, og det har versert mange spekulasjoner rundt hvordan stemingen har vært på settet.

Nå innrømmer hovedrolleinnhaver Sarah Jessica Parker (45) at det ikke alltid har vært gull og grønne skoger under innspillingen til storfilmen.

- Når man er på settet, jobber man 90-timers uker, er aldri hjemme, og er utmattet. Det har vært stunder hvor vi alle har vært sensitive og noen ganger har følelser blitt såret. Men jeg angrer ikke på hvordan jeg har behandlet folk, sier hun ifølge Daily Mail til Marie Claire.

Cynthia Nixon (44), som spiller rødtoppen Miranda i filmen, legger til jentene har kommet godt overens, tross harde arbeidsdager.

- Det har ikke alltid gått på skinner, men det at vi på noen måte ikke kommer overens, er bare tull.

Denne uken ble det kjent at den norske artisten Annie kommer til å bidra med en låt til soundtracket i den nye filmen.

Artistens låt «Songs remind me of you» har nemlig fått plass i den storslåtte filmproduksjonen, noe hun selv synes er stas.

- Dette er en ære. At de tok med en av mine låter er utrolig kult. Nå må jeg nesten gå og se filmen, sa Annie til Dagbladet på torsdag. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ:
- «Sex og singelliv»-filmene blir triologi