I årets aller siste parseremoni før finaleuka i «Paradise Hotel» 2017, går det dramatisk for seg. Flere av deltakerne må ta vanskelige valg, og hvilke tre par som skal kjempe mot hverandre i årets finaleuke blir avgjort. Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

- Følelsene var helt jævlige, jeg ville skrike og hyle

André Ingvoldstad måtte anstrenge seg for å holde maska under parseremonien.

(Seoghør.no): Torsdag kveld ble årets siste parseremoni før den store finaleuka står for tur i «Paradise Hotel» på TV3.

Det har vært en nervepirrende uke inne på reality-hotellet, etter en uke i det overnaturliges ånd.

Både André Ingvoldstad (20) og Henriette Otervik (22) ble sendt ut av hotellet tidligere i uka av en mystisk «demon», sammen med Petter Sjurseth Berg (20) og Teele Taresaar (21).

Til slutt fikk André og Henriette komme tilbake, etter at de fire forviste deltakerne hadde stemt over hvem som fortjente å returnere til hotellet mest.

Imidlertid ble gleden kortvarig for André og Henriette: Begge ble valgt bort i den avgjørende parseremonien i semifinaleuka - og ble snytt for finaleplass.

Byttet partner

André Ingvoldstad hadde vært partner med Martine Lunde (20), som viste seg å være «demonen» som skapte spenning og nerver på hotellet.

Han sier til Seoghør.no at det var utelukket å stille seg bak henne i torsdagens episode, og at han derfor måtte gå for Isabelle Eriksen (20) - den andre jenta som var sikret finaleplass - i stedet.

SENDT HJEM: André Ingvoldstad måtte hjem etter årets siste parseremoni. Foto: TV 3
SENDT HJEM: André Ingvoldstad måtte hjem etter årets siste parseremoni. Foto: TV 3 Vis mer

- Det var en ganske dramatisk parseremoni, men jeg hadde allerede mistet mye av håpet om å få bli. Jeg hadde et lite håp hos Isabelle, for jeg kunne ikke stille meg bak Martine. Jeg visste at hun kom til å velge Morten (Botten, journ.anm.), forklarer André.

Imidlertid viste det seg at Isabelle ikke var et sikrere valg. Hun valgte nemlig heller å ta med seg Grunde Myhrer (21) i finalen.

- Jeg regnet med at Isabelle kom til å velge Grunde, siden de fleste så på meg som en trussel og Isabelle derfor ikke ville stå trygt med meg i finalen, sier André.

VALGTE GRUNDE: Deltaker Isabelle valgte å beholde Grunde på hotellet. Da måtte André sjekke ut. Foto: TV 3
VALGTE GRUNDE: Deltaker Isabelle valgte å beholde Grunde på hotellet. Da måtte André sjekke ut. Foto: TV 3 Vis mer

Realitydeltakeren forteller at det kom en tåre da han måtte forlate hotellet, spesielt fordi pengepremien på 300 000 kroner nå var utenfor rekkevidde. Han forteller også at det var leit fordi han har jobbet hardt for å ivareta plassen sin i spillet.

- Følelsene mine der og da var helt jævlige. Jeg ville skrike og hyle, få ut aggresjonen som hadde bygget seg opp de siste dagene, sier han og fortsetter:

- Jeg så sikkert ganske rolig ut, men innerst inne ville jeg bare skrike, hyle og få ut følelsene, det var det jeg egentlig ville. Men samtidig ville jeg opprettholde et image på TV som en ålreit fyr som ikke tar ting så innmari personlig.

Han måtte ikke reise helt tomhendt hjem fra oppholdet. André kan fortelle at han har fikk god kontakt med deltakerne Morten, Aleksander og Kevin under innspillingen. De er fortsatt gode venner den dag i dag.

- Trist

Henriette Otervik ble på sin side sviktet av Kevin René Gustavsson (21), som hadde stått henne nærmest inne på hotellet. Han hadde lovet henne at hun ville stå trygt bak ham, men i parseremonien viste det seg at han hadde lovet Andrea Sveinsdottir (22) det samme.

TOK ET VALG: Deltaker Kevin René sendte Henriette hjem, da han heller valgte Andrea. Foto: TV 3
TOK ET VALG: Deltaker Kevin René sendte Henriette hjem, da han heller valgte Andrea. Foto: TV 3 Vis mer

- Under parseremonien følte jeg faktisk at Kevin kom til å velge Andrea, for han ville ikke se meg i øynene under hele seremonien. Jeg var veldig nervøs mens jeg stod der, og jeg håpet at jeg tok feil og at han kom til å velge meg likevel, sier hun.

Det gikk imidlertid ikke Henriettes vei denne gangen. Hun hadde ikke noe annet valg enn å stille seg bak Kevin og Andrea, fordi Isabelle allerede hadde fått en finaleplass.

Hun forteller at det hele føltes som et stort svik, men hun angrer ikke på at hun stolte på Kevin.

- NYE LIV: Se hvordan det har gått med flere «Paradise Hotel»-deltagere fra tidligere sesonger, i eksklusive videoer fra deltagerne selv. Video: Ingrid Cogorno / Se og Hør Vis mer

- Jeg følte meg veldig svikta. Vi hadde støttet hverandre og stått sammen så lenge, og vi hadde planlagt å stå i finalen sammen. Men så skjønte jeg jo at han hadde lagt samme planer med noen andre, forteller den utsendte deltakeren til Seoghør.no.

- Angrer du på at du stolte på ham?

- Jeg angrer ikke på at jeg stolte på Kevin. Han hadde gjort mye for meg tidligere i sesongen, og vi hadde et godt vennskap. Og det er et tøft spill, så sånne avgjørelser må til.

Henriette mener det føles meningsløst å ha kommet inn på hotellet igjen, når ingen av dem kom seg til finalen uansett.

Neste uke er det duket for den store finalen. I kjent «Paradise Hotel»-stil kan alt skje, og ingenting er sikkert. Foreløpig står det mellom deltakerne Martine Lunde, Morten Botten, Kevin René Gustavsson, Grunde Myhrer, Andrea Sveinsdottir og Isabelle Eriksen.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!