Brudd for Jan Thomas:

- Følelsene var der ikke på samme måte lenger

Lykken brast for kjendisstylisten og Ramiro Ricon Ledezma.

SINGEL IGJEN: I fjor fant kjendisstylist Jan Thomas lykken med meksikanske Ramiro Ricon Ledezma (t.v.). Nå har forholdet imidlertid tatt slutt. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
SINGEL IGJEN: I fjor fant kjendisstylist Jan Thomas lykken med meksikanske Ramiro Ricon Ledezma (t.v.). Nå har forholdet imidlertid tatt slutt. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Kjendisstylist Jan Thomas (51) begynner 2018 som en singel mann.

Det forteller den profilerte moteeksperten til Se og Hør.

Juleferien tilbrakte 51-åringen som vanlig i Mexico, der han skulle nyte sol, varme og late dager sammen med kjæresten, den meksikanske arkitekten Ramiro Ricon Ledezma (30).

I SALG NÅ: Tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

Imidlertid ble ikke ting helt som forventet da han ankom ferieparadiset.

- Da jeg kom dit ned kjente jeg at følelsene ikke var der på samme måte lenger. Det var ikke nok til å fortsette avstandsforholdet. Ramiro ble lei seg, men sånn er livet, sier Jan Thomas til Se og Hør.

Møttes i sommer

De to møttes i Puerto Vallarta i Mexico i sommer, og i høst kunne Jan Thomas avsløre at de var blitt et par.

- Jeg kan bekrefte at jeg ikke lenger er singel, uttalte Jan Thomas til Se og Hør den gang.

Selv om juleferien ikke ble like romantisk som stylisten hadde håpet, sørget i hvert fall Jan Thomas for at førjulstiden ble både humoristisk og sexy.

Den spreke 51-åringen overrasket nemlig komiker Morten Ramm (39) med en temmelig dristig julekalender på Instagram Stories før jul.

- Jeg er ikke fremmed for å legge ut lettkledde bilder, for jeg synes det er kjempegøy at folk reagerer sånn på det.

- Og så «repostet» Morten Ramm noen av disse bildene. Så da tenkte jeg at han skulle få et bilde av meg hver dag frem til jul, siden han tydeligvis var så opptatt av kroppen min, forklarte Jan Thomas lattermildt til Se og Hør.

Opptatt av mat og trening

I høst var kjendisstylisten også aktuell i TV 2-programmet «Kjendisrestauranten», der han sammen med andre kjente fjes skulle drive en restaurant.

I forkant av programmet gikk Jan Thomas ut og slaktet norske restauranter i et intervju med Dagbladet.

- Jeg blir uvel og får oppblåst mage de sjeldne gangene jeg er ute og spiser i Norge fordi fløte, sukker og smør går igjen i omtrent alle rettene på menyen. Kroppen min blir forgiftet - eller forurenset - og reagerer på samme måte som om jeg hadde influensa. Resultatet er at jeg blir trøtt og sliten, sa Jan Thomas.

KLAR TALE: Kjendisstylist Jan Thomas medvirket i høst i programmet «Kjendisrestauranten» på TV 2. Men han er ikke tilfreds med maten her. - Jeg har like lite lyst til å smake på den, som rottegift, sier han. Video: TV 2 Vis mer

Tidligere har Jan Thomas fortalt til Se og Hør at han holder koken i en hektisk hverdag ved hjelp av daglig trening og et sunt kosthold.

- For tiden består livet mitt av å sove, spise, jobbe og trene. Hver dag gjør jeg en avtale med meg selv, og da nytter det ikke å bli lei seg for at jeg ikke kan være sosial og drikke champagne, sa han til Se og Hør høsten 2015.

Samme høst fortalte han i et intervju med VG at han gikk opp 15 kilo på grunn av usunt matinntak og feil trening.

Deretter tok han tak i problemene, og fant tilbake til den vekten og figuren han trives best med.

- Med det tempoet jeg hadde i kombinasjon med at jeg ble eldre, begynte jeg å merke at jeg hadde mistet den jeg var. Nå var jeg blitt en mann med fett under navlen som ikke hadde sexlyst. Jeg måtte innse at jeg 46 år gammel var kommet i overgangsalderen, sa han til avisen.

Jan Thomas har tidligere vært gift med Christopher Mørch Husby (28).

LES OGSÅ: TV-stjernen i hardt vær etter nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer