BLE  MAMMA: Halle Berry fødte søndag en velskapt datter. Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Halle Berry fødte søndag en velskapt datter. Foto: All Over PressVis mer

Fødte velskapt datter

Oscar-vinneren Halle Berry har blitt mamma for første gang.

SEHER.NO: Oscarvinneren Halle Berry (41) fødte søndag kveld en datter.

Barnet som er "Monster’s Ball"-skuespillerens førstefødte, skal ha blitt tatt i mot på kjendis-sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles- ikke langt fra hennes hjem i Hollywood Hills.

Den foreløpig navnløse piken skal ha veid 3,3 kilo da hun kom til verden, ifølge Star Magazine.

- Hun gråt da hun fikk holde sin lille pike i armene. Hun sa at alt hun hadde gjennomgått var verdt det øyeblikket. Det var en vakker stund, sier et øyenvitne til bladet.

Halles talsmann sier til People at alt står bra til med mor og datter. 

Halle skal ha la ankommet sykehuset søndag morgen for annen gang på kort tid, etter å ha kjent veer siden lørdag.

- Hun hadde ankommet tidligere på lørdagen, fordi det føltes som om fødselen var i gang. Det var litt skummelt fordi blodtrykket hennes var skyhøyt. Saken ble ytterligere komplisert av at hun er diabetiker. Men etter en stund roet tilstanden seg og hun kunne dra hjem sier en kilde til Star Magazine.

Barnets far er modellen Gabriel Aubry (32), som Halle har vært sammen med siden 2005.

-Tidligere ble jeg tiltrukket av sterke personligheter. Men Gabriel var sjenert. Han snakket nesten ikke til meg i begynnelsen. Denne gangen ble jeg ikke forelsket med et brak. Dette var ikke mannen som overøste kjærlighetserklæringer til meg, men det var nettopp det som gjorde det hele mer interessant, sa Berry om sin kjæreste i et intervju i fjor.

Berry bekreftet svangerskapet første gang i september 2007, og den vanligvis så slanke filmstjernen har ikke lagt skjul på at hun har nytt muligheten til å kunne spise så mye hun ville.

- De serverte et måltid, og jeg spiste hele greia! Men ikke nok med det, jeg rensket unna restene fra alle andres tallerkener også. Jeg har vel latt meg forfalle litt, spøkte hun i et intervju under Palm Springs International Film Festival i januar.

Selv om Berry stråler av lykke med sin nye familie, ser det imidlertid ikke ut til at hun vil gifte seg med Gabriel med det første.

To havarerte ekteskap har nemlig svekket Berrys tro på ekteskapet.

- Jeg har kommet frem til at jeg synes to mennesker kan leve sammen uten å måtte gifte seg. Jeg trenger ingen ring eller et stykke papir for å bevise hvem jeg vil tilbringe livet mitt med, sa hun i fjor til InStyle Magazine.

LES OGSÅ: Tvilling-boom i Hollywood.