Inger Houghton:

Fødte tvillinger

Inger Houghton og ektemannen er blitt trebarnsforeldre.

TREBARNSMOR: Inger Houghton og ektemann har fått tvillinger sammen og er med det trebarnsforeldre. Foto: Privat
TREBARNSMOR: Inger Houghton og ektemann har fått tvillinger sammen og er med det trebarnsforeldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka kunne treningsinfluenser Inger Houghton (35), bedre kjent som Inger in Dubai, fortelle til Se og Hør at hun hadde flere plager på tampen av svangerskapet.

Men nå er hun i mål.

Fredag ettermiddag kan hun nemlig dele den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Ian Houghton er blitt tvillingforeldre.

Se dette innlegget på Instagram

They are here 🥰 #alhamdulillah

Et innlegg delt av Inger Houghton (@ingerindubai)

«De er her», skriver hun til et bilde av seg selv og de to nyfødte babyene.

Den nybakte faren har også delt den gledelige nyheten med følgerne sine i sosiale medier.

«De er endelig her. Babyene og mamma har det bra. La det nye kapittelet begynne», skriver han.

Se og Hør har så langt ikke lykkes i å få en kommentar av Inger og Ian Houghton.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Plaget i svangerskapet

Gjennom svangerskapet har Inger ved flere anledninger delt både positive og mer utfordrende sider ved det å være gravid.

I slutten av september fortalte 35-åringen at hun ikke kunne huske at hun hadde så mange plager under sitt forrige svangerskap.

I et innlegg på Instagram skrev treningsinfluenseren så sent som denne uken at hun er svært ukomfortabel og har vondt hver eneste dag.

«Bekkenet mitt gjør vondt, ryggen gjør vondt, føttene er hovne og omtrent alt gir meg halsbrann. Det verste er imidlertid hvor vond magen min er. Den er så hard og sensitiv og det føles ærlig talt ut som at den skal sprekke opp. Jeg vet at det vil være verdt det, men Vær så snill babyer, kom ut. Vi vil møte dere», var blant det hun skrev til et bilde av den høygravide magen sin.

Når Se og Hør snakket med henne kunne hun fortelle at det da virkelig sang på siste verset, og at hun følte seg klar for å få tvillingene ut.

Nå er altså ventetiden over, et halvt års tid etter at paret avslørte at datteren Kaia skulle bli storesøster.

Fikk kritikk

I slutten av juli fortalte 35-åringen til Se og Hør at hun hadde fått mye kritikk for at hun er såpass aktiv under et tvillingsvangerskap.

«Kommentarene er nok godt ment, men vit at det ikke hjelper. Alt det gjør er å skremme meg, og det er ikke godt å føle seg redd», skrev hun blant annet på Instagram.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Etter å ha gått flere runder med egen lege, hvor hun gang på gang har fått beskjed om at det ikke er farlig å trene, ei heller at treningen vil framskynde for tidlig fødsel, valgte hun å fortsette med å holde seg aktiv.

- Etter at jeg svarte på kritikken sist har det roet seg kraftig med tanke på kommentarene. Legen min fortalte at dersom man føder for tidlig, så er det andre faktorer som også spiller inn. Jeg fikk god backup fra henne, fortalte Inger, og la til:

- Legen sa det bare var positivt å trene, og at jeg skulle gjøre det jeg klarer. Mye har funket bra og funker fortsatt greit for meg. Jeg kjenner at det gjør meg godt.

Ekteparet Houghton har vært kjente i en årrekke, ettersom begge har populære treningskontoer i sosiale medier. Mens Inger opprinnelig er fra Egersund, er ektemannen selv fra Sandnes, og det var sistnevntes engelske far som ga dem ideen om Dubai.

Tidligere i år kunne imidlertid paret avsløre at de skulle flytte hjem til Norge for å komme nærmere familien med tanke på at de ventet tvillinger. For bare kort tid siden overtok de endelig drømmehuset.

LES OGSÅ: Derfor forlater de Dubai etter ni år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer