Fødte tvillinger i natt

- Alt gikk utrolig bra.

FORELDRE: Alt skal stå bra til med Angelina Jolie, Brad Pitt og deres to nyfødte tvillinger etter fødselen lørdag natt. Foto: All Over Press
FORELDRE: Alt skal stå bra til med Angelina Jolie, Brad Pitt og deres to nyfødte tvillinger etter fødselen lørdag natt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
HER FØDTE ANGELINA: Se bildespesial nederst i artikkelen

SEHER.NO: Etter flere falske alarmer skal Angelina Jolie endelig ha født sine etterlengtede tvillinger på  Lenval-sykehuset i Nice lørdag natt, ifølge en artikkel fra nyhetsbyrået AP på Yahoo News.

Den vesle gutten og jenta skal  ifølge nyhetsbyrået  hete Knox Leon og Vivienne Marcheline.

Barna ble født med hjelp av keisersnitt, etter at legene bestemte seg for å ikke vente til tirsdag, som opprinnelig var den planlagte fødselsdatoen.

Det er ikke kjent hva som var den direkte årsaken til endringen av dato, annet enn at det skal ha vært "medisinske grunner".

De to nyfødte veide ifølge AP 2,2 og 2,3 kg da de kom til verden.

Pappa Brad Pitt skal ha vært ved Angelinas side gjennom hele fødselen.

Fra før har Brad og Angelina datteren Shiloh (2) sammen, i tillegg til adoptivbarna Maddox (6), Pax (4) og Zahara (3).

Dr Michael Sussman - som ifølge nyhetsbyrået tok i mot barna - sier alt står bra til med de nyfødte, mamma Angelina og pappa Brad Pitt.

- Alt gikk utrolig bra.

Til tross for at et stort antall paparazzifotografer ventet utenfor sykehuset, skal Angelina Jolie ha klart å smyge seg ubemerket inn på sykehuset - antagelig ved hjelp av helikopter.

Etter at innleggelsen ble kjent, skal Brad Pitt ha blitt observert gående inn og ut av sykehuset.

Jolie - som for tiden er aktuell på norske kinoer i animasjonsfilmen "Kung Fu Panda" - har oppholdt seg flere uker i Frankrike i påvente av fødselen.

Filmstjernen skal ifølge AP bli på sykehuset noen dager til for å hvile ut.

Det er ventet at kampen om de første bildene av tvillingene, vil føre til en av tidenes budkriger. Da Pitt og Jolie fødte datteren Shiloh valgte de å stille opp for bladet People, og donere honoraret ( ifølge rykter rundt 30 millioner kroner) til veldedighet.

Kanskje gjør de noe liknende denne gangen også?

Fra før er det kjent at tvillingene allerede er utpekt til æresborgere av fødebyen Nice.

- De vil alltid høre til i Nice, og vi vil alltid motta dem med den største respekt, sa borgermesteren, Christian Estrosi, i forrige uke ifølge BT.Her fødte Angelina:
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer