Cecilie Ramona Kåss Furuseth:

- Fødte på 25 minutter

Åpner seg om fødselen.

FØDSEL: Cecilie Ramona Kåss Furuseth åpner seg om fødselen i podkasten hun har sammen med søsteren Else Kåss Furuseth. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / Senkveld/ TV 2
FØDSEL: Cecilie Ramona Kåss Furuseth åpner seg om fødselen i podkasten hun har sammen med søsteren Else Kåss Furuseth. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / Senkveld/ TV 2 Vis mer
Publisert

Cecilie Ramona Kåss Furuseth (38) og samboeren Anthony Harrison ble foreldre for andre gang i april i år. Nyheten kom nesten nøyaktig ett år etter paret fikk sitt første barn i fjor.

På under to år har paret altså fått to barn, sønnen Finley og datteren Maeve.

Den siste tiden har Else Kåss Furuseth (42) tatt ansvar for søstrenes podkast, «The Kåss Furuseths», men i siste episode er det selveste «Lillebolla» som er gjest.

I podkasten åpner den nybakte tobarnsmoren seg om sin andre fødsel for første gang.

- Jeg trodde at jeg ikke hadde glemt hvor vondt det var sist, siden det var så kort tid siden. Det hadde jeg glemt. Det er helt grusomt vondt, rett og slett. Det er helt som om underkroppen skal løsne fra overkropp - det er akkurat sånn det føles, sier hun om fødselen.

38-åringen understreker at det ikke var en dramatisk fødsel, men at hun gikk hele 11 dager på overtid - noe som gjorde henne ganske gæren.

Men selve fødselen gikk imidlertid utrolig fort. Så fort at samboeren Anthony ikke rakk frem til sykehuset før lille Maeve var halvveis ute.

Cecilie hadde det som kalles en styrtfødsel, og på 25 minutter var datteren født.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer