Fødte i suite til 21.000 kroner natten

Jessica Simpsons datter kom til verden i luksuriøse omgivelser.

BLE FORELDRE: Tirsdag ble Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson foreldre da popstjernen fødte en datter.  Foto: All Over Press
BLE FORELDRE: Tirsdag ble Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson foreldre da popstjernen fødte en datter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ettermiddag ble Jessica Simpson (31) mamma for første gang da hun fødte datteren Maxwell Drew Johnson, hun veide 4450 gram og var 55 centimeter lang. Barnefaren er NFL-spiller Eric Johnson.

- Eric og jeg er estatiske over å kunne offentliggjøre at vår babyjente Maxwell Drew Johnson har kommet til verden. Vi er så taknemmelige for all kjærlighet, støtte og bønner vi har mottatt. Dette har vært den største opplevelsen i våre liv.

Lille Maxwell fikk smaken på stjernetilværelsen allerede i sine første minutter på jorden. Simpson hadde nemlig, ifølge TMZ, leid et VIP-rom på sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles til over 21 000 kroner per natt.

Luksussuiten er som en liten leilighet og består av tre soverom og to bad og inkluderer flere TV-er, egen juicebar og kurver med muffins.

Simpson kan også komme til hektene etter fødselen med en manikyr og pedikyr og en luksusmiddag for to.

Ettbarnsmoren skal til og med ha toppet pengebruken til Beyoncé som betalte 18 000 kroner i døgnet for sitt rom på sykehuset da hun fødte Ivy Blue.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drømmer om å føde i leopardkjole  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer