Susanne Wergeland ble mamma igjen:

Fødte i rekordfart

Sportsreporteren røper at hun forrige søndag fikk en datter.

TOBARNSFORELDRE: VG Rampelys-sjef Atle Jørstad og Discovery-reporter Susanne Wergeland har fått sin andre datter. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: VG Rampelys-sjef Atle Jørstad og Discovery-reporter Susanne Wergeland har fått sin andre datter. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september avslørte Discovery-reporter Susanne Furøy Wergeland (35) at hun og ektemannen Atle Jørstad (34), som er sjef for Rampelys-avdelingen i VG, ventet sitt andre barn.

Tirsdag forteller hun selv på Instagram at paret har fått sin andre datter - 22. mars. Det var VG som først omtalte nyheten.

- Kan ikke beskrive følelsen av å komme hjem til 2-åringen med en lillesøster. Nå slipper alle små og store bekymringer man bærer på gjennom et svangerskap, og jeg kan innse at jeg har fått to nydelige jenter, skriver Wergeland under bildet av familien på fire, skriver hun.

Videre forteller hun at alt gikk bra med fødselen, til tross for at coronasituasjonen gjorde det hele noe dramatisk.

- Telefonloggen viser at vi smådesperate prøvde å komme inn en coronalåst sykehusdør 05.14, og offisielt fødselstidspunkt ble 05.29. Hei hvor det går, skriver Wergeland.

- Solveig kom i rekordfart, og har tatt sin rettmessige plass i hjertene våre og hjemmet vårt på rekordtid. Det er rare og herlige dager, skriver Jørstad i en tekstmelding til Se og Hør.

Fra før har hun og Jørstad datteren Eli (2). Da Se og Hør snakket med TV-profilen den gangen innrømmet hun at hun fikk litt sjokk over hvor tøft det var å føde.

Paret giftet seg i oktober 2015, i Hemsedal kirke. Wergeland sto brud i en spesialdesignet kjole, som hun selv hadde designet i samarbeid med venninne og designer Tuva Listau.

Vis mer

LES OGSÅ: - Det er stort for meg med OL, men enda større å være mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer