STORBYMETROPOL: Lisa og ektemannen Tim Jolly bor i London sammen med deres to barn. Foto: Espen Solli/Se og Hør
STORBYMETROPOL: Lisa og ektemannen Tim Jolly bor i London sammen med deres to barn. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

Fødte i egenbygget spesialbasseng

Musikalstjernen Lisa Stokke Jolly og ektemannen ville at fødselen skulle skje i deres eget hjem.

SEOGHØR.NO: Lisa Stokke Jolly (38) ble mamma til Jasper for 9 år siden, og i tiden før sønnens ankomst bygde hun og ektemannen Tim Jolly et spesialbasseng i stuen som musikalstjernen kunne føde i.

- Før jeg skjønte at scenen var min greie, ville jeg bli jordmor. 14 år gammel leste jeg en bok om vannfødsler, og ble ekstremt fascinert. Det var utrolig fint å føde i vann, og det hjalp også mye på smertene, sier hun til VG Helg.

Skuespilleren er bosatt i London sammen med ektemannen, og har datteren Tallulah (4) i tillegg til sønnen Jasper.

- Dessverre måtte jeg føde Tallulah på sykehuset fordi det ikke fantes ledige jordmødre som kunne være med på hjemmefødsler da hun meldte sin ankomst.

Tidligere har travle Stokke Jolly fortalt til Seoghør.no at hun har mye dårlig samvittighet overfor barna at hun ofte er borte fra dem:

- Jeg har mange fine samtaler med sønnen min, og han spurte meg en gang om hvorfor jeg måtte være så mye borte. Men selv om jeg jobber mye er jeg jeg jo mer hjemme enn for eksempel en sykepleier eller en skiftarbeider. Det er ikke så ille, men i perioder er det vanskelig. Jeg får dårlig samvittighet. Når jeg har vært lenge borte fra familien er jeg bekymret for at barna skal reagere når jeg kommer hjem.

LES OGSÅ: Margaret Berger er forelska