Tea Broholm:

Fødte i ambulansen

Den tidligere «Paradise Hotel»-profilen ble mamma for første gang.

DRAMATISK FØDSEL: Tea Kristine Broholm ble lørdag kveld mamma til en liten gutt. Foto: Rune Bendiksen/TV2
DRAMATISK FØDSEL: Tea Kristine Broholm ble lørdag kveld mamma til en liten gutt. Foto: Rune Bendiksen/TV2 Vis mer
Publisert

I februar kunne de tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne Tea Kristine Broholm (22) og Fredrik Norum (22) røpe at de ventet sitt første barn sammen.

Broholm hadde termin 24. august, men ble altså mamma på lørdag - to dager før tiden.

Det avslører hun selv på Instagram, hvor hun har lagt ut et bilde som delvis viser den nyfødte sønnen.

«Endelig er skatten vi har ventet på i ni måneder kommet til verden. Matheo hadde det litt travelt, men alt er fint med alle sammen. Nå gleder vi oss til å starte den nye hverdagen», skriver hun.

- Vi er kjempestolte og gleder oss til å starte den nye hverdagen med lillemann. Selv om det kan by på utfordringer skal vi brette opp ermene og gjøre en super innsats for at lille skal få det så godt som mulig, forteller hun til Se og Hør.

Rakk ikke sykehuset

Broholm forteller at det nok ikke er mange som hadde sett for seg at to «Paradise Hotel»-profiler skulle holde sammen i to år, og få et barn sammen.

PAR: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum bekrefter nyheten om at de har blitt et par. Vis mer

Til tross for at paret nå er stolte foreldre, ble fødselen av det dramatiske slaget. Ettersom paret bor på Hitra, er det langt til nærmeste sykehus. Da fødselen satte i gang skjønte de at det kom til å gå unna, så de ringte 113 for å bli hentet med ambulanse.

- Først trodde jordmor, som kom i en annen, møtende ambulanse, at vi hadde god tid og ville rekke sykehuset, men under turen ble det brått mye verre og babyen ville ut, forklarer 22-åringen.

- Så da var det bare å føde i ambulansen, noe som først gjorde meg veldig redd og engstelig, men jeg hadde flinke og dyktige mennesker rundt meg som fikk det hele til å gå veldig bra, fortsetter hun.

Møttes på reality-hotellet

Samboeren kom kjørende i full fart etter og rakk akkurat å få med seg de siste minuttene av fødselen.

- Han fikk også klippe navlestrengen som var veldig stas i disse omgivelsene. Men da morkaken kom ut ble det litt for meget, og han måtte ut å få litt frisk luft, sier hun lattermildt.

Det hele gikk bra, men Broholm er klar på at det er en opplevelse hun bare ønsker en gang.

- Alt er bare bra med oss alle, men jeg håper at dette var første og siste gang jeg føder i en ambulanse!

Hun og kjæresten har de siste månedene delt hyppige oppdateringer om graviditeten, til følgerne sine på Instagram og YouTube.

Broholm og Norum møttes under den ellevte sesongen av «Paradise Hotel», som ble sendt i fjor. I starten hadde de et langdistanseforhold da de bodde i henholdsvis Hitra og Oslo. I november i fjor flyttet imidlertid Norum til kjæresten, og siden har de vært samboere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer