<strong>FORELDRE IGJEN?:</strong> Anne Hathaway kunngjorde i juli i år at hun og ektemannen Adam Shulman ventet sitt andre barn. Nå har barnet angivelig kommet til verden. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN?: Anne Hathaway kunngjorde i juli i år at hun og ektemannen Adam Shulman ventet sitt andre barn. Nå har barnet angivelig kommet til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anne Hathaway:

- Fødte i all hemmelighet

Filmstjernen skal ha fått sitt andre barn.

Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli kom den hyggelige nyheten om at «Les Misérables»-skuespilleren Anne Hathaway (37) ventet sitt andre barn sammen med ektemannen Adam Shulman (38). Det kunngjorde filmstjernen på Instagram - der hun viste frem sin voksende babymage.

I det samme innlegget avslørte hun også at hun lenge har slitt med å bli gravid.

Hathaway giftet seg med ektemannen Shulman i 2012, og i mars 2016 kom deres førstefødte, sønnen Jonathan Rosebanks Shulman (3), til verden.

Nå har familien blitt ytterligere utvidet - for parets andre barn har etter alle solemerker kommet til verden.

<strong>BABYMAGE:</strong> Anne Hathaway viste stolt frem babymagen i New York i august. Nå er barnet etter alt å dømme kommet til verden. Foto: NTB Scanpix
BABYMAGE: Anne Hathaway viste stolt frem babymagen i New York i august. Nå er barnet etter alt å dømme kommet til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant Page Six og Daily Mail.

Paret har ikke selv bekreftet fødselen, men Page Six skriver at paret ble observert sammen i Connecticut i USA søndag i forrige uke - og da så det ut til at barnet var kommet til verden.

Med barnesete

Parets rusletur ble foreviget av fotografene, og på bildene kan man se stjernens ektemann bære på et barnesete som er dekket til med et teppe, mens Hathaway går hånd i hånd med sin tre år gamle sønn Jonathan.

På bildene kan man også se at skuespillerens babymage har forsvunnet - noe som altså tyder på at familieforøkelsen har funnet sted.

Dette er første gang på flere uker paret viser seg offentlig, ifølge britiske Daily Mail. Både Page Six og har Daily Mail har forsøkt å få en kommentar fra Hathaways management om fødselen, uten å få svar.

Noe som har ført til ytterligere spekulasjoner om at ekteparet har blitt tobarnsforeldre, er at Hathaway droppet å delta på premieren på sin nye film «Dark Waters», ifølge Daily Mail.

<strong>DUKKET IKKE OPP:</strong> Anne Hathaway spiller mot Mark Ruffalo i «Dark Waters», men dukket ikke opp på premieren. Her er Ruffalo med kona Sunrise Coigney på New York-premieren. Foto: AFP/ NTB scanpix
DUKKET IKKE OPP: Anne Hathaway spiller mot Mark Ruffalo i «Dark Waters», men dukket ikke opp på premieren. Her er Ruffalo med kona Sunrise Coigney på New York-premieren. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Kort tid etter, 14. november, delte Hathaway en serie med bilder i et innlegg på Instagram, hvor hun skrev at hun var svært lei seg for at hun ikke kunne delta på premieren, men forklarte at det var en god grunn til fraværet - uten å røpe noe mer.

Ifølge Daily Mail skal det også ha blitt arrangert en babyshower for Hathaway i New York i midten av oktober.

Vis mer

Slet med å få barn

Selv om «The Devil Wears Prada»-stjernen nå angivelig har blitt mor til sitt andre barn, har ikke veien dit bare vært lett - noe hun som nevnt var ærlig om da hun avslørte gravidnyheten i juli.

- Dette er ikke for en film … Men fra spøk til alvor, for alle dere som sliter med fertilitetsproblemer, dere skal vite at det ikke har vært enkelt i noen av mine svangerskap. Jeg sender dere ekstra mye kjærlighet, skrev hun da.

<strong>FORRIGE GANG:</strong> Slik så Anne Hathaway ut da hun gikk gravid med sitt første barn, Jonathan. Foto: NTB Scanpix
FORRIGE GANG: Slik så Anne Hathaway ut da hun gikk gravid med sitt første barn, Jonathan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere har skuespilleren innrømmet at sønnen Jonathan Rosebanks Shulman var svært etterlengtet, ettersom hun og ektemannen begynte å snakke om å få barn allerede året etter at de giftet seg.

- Jeg har lyst til å bli mor, og jeg regner med å elske barna mine voldsomt. Jeg tenker på det hele tiden, selv om det er en teit ting å tenke på, fordi den typen mor jeg vil bli avhenger av hva slags barn jeg får, sa skuespilleren til Daily Mail i 2015.

Gravid ble hun, og under Hathaways første graviditet innrømmet 37-åringen at hun hadde blitt en «flink løgner», ifølge People.

- Folk kom bort til meg med gode intensjoner og spurte om vi visste hva slags kjønn babyen var, og jeg bare «hmm, nei», har hun tidligere uttalt på «The Late Late Show», før hun fortsatte:

Vis mer

- Så spurte de, når har du termin? Og jeg svarte «mai». Jeg ga dem alle feil informasjon.

Det er ingen tvil om at Hathaway er opptatt av å være en god mor, og i januar 2019 fortalte hun at hun har planer om å holde seg unna alkohol av hensyn til sønnen - så lenge han bor hjemme.

LES OGSÅ: Hadde du sex med Tristan?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer