Anne Hathaway:

- Fødte i all hemmelighet

Filmstjernen skal ha fått sitt andre barn.

FORELDRE IGJEN?: Anne Hathaway kunngjorde i juli i år at hun og ektemannen Adam Shulman ventet sitt andre barn. Nå har barnet angivelig kommet til verden. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN?: Anne Hathaway kunngjorde i juli i år at hun og ektemannen Adam Shulman ventet sitt andre barn. Nå har barnet angivelig kommet til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli kom den hyggelige nyheten om at «Les Misérables»-skuespilleren Anne Hathaway (37) ventet sitt andre barn sammen med ektemannen Adam Shulman (38). Det kunngjorde filmstjernen på Instagram - der hun viste frem sin voksende babymage.

I det samme innlegget avslørte hun også at hun lenge har slitt med å bli gravid.

Hathaway giftet seg med ektemannen Shulman i 2012, og i mars 2016 kom deres førstefødte, sønnen Jonathan Rosebanks Shulman (3), til verden.

Nå har familien blitt ytterligere utvidet - for parets andre barn har etter alle solemerker kommet til verden.

Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant Page Six og Daily Mail.

Paret har ikke selv bekreftet fødselen, men Page Six skriver at paret ble observert sammen i Connecticut i USA søndag i forrige uke - og da så det ut til at barnet var kommet til verden.

Med barnesete

Parets rusletur ble foreviget av fotografene, og på bildene kan man se stjernens ektemann bære på et barnesete som er dekket til med et teppe, mens Hathaway går hånd i hånd med sin tre år gamle sønn Jonathan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer