Fødte for to måneder siden

Alessandra Ambrosio er en svært sprek tobarnsmor.

FLOTT: Den brasilianske modellen og tobarnsmoren Alessandra Ambrosio fødte sitt andre barn for to måneder siden. I helgen viste hun frem en latterlig sprek kropp på stranden i Malibu.  Foto: All Over Press
FLOTT: Den brasilianske modellen og tobarnsmoren Alessandra Ambrosio fødte sitt andre barn for to måneder siden. I helgen viste hun frem en latterlig sprek kropp på stranden i Malibu. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bikinibilder av den spreke stjernen i bildekarusellen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: «Victoria's Secret»-modellen Alessandra Ambrosio (31) fødte sitt andre barn, sønnen Noah Phoenix, for knappe to måneder siden.  

Men det å få barn rett før bikinisesongen er neppe «dårlig timing» i skjønnhetens bok. Den brasilianske stjernen, som allerede er mamma til lille Anja (3), viste i helgen at hun har kommet tilbake i toppform på rekordtid.

Tobarnsmoren koste seg på stranden i Malibu sammen med datteren, iført en avklippet hvit olashorts og en fargerik bikinitopp. Og det var ikke akkurat lett å se at Ambrosio hadde gått høygravid et par måneder tidligere.

Hun viste frem sin spreke kropp mens hun deltok i en heftig volleyballkamp med en gruppe venner. Modellen så ut til å være i sitt ess ved volleyballnettet, men virket minst like fornøyd da hun lekte med sjarmtrollet Anja.

Alessandra Ambrosio har Anja Louise (3) og Noah Phoenix (2 mnd) med forloveden Jamie Mazur.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gikk rundt i g-streng og viste muskler   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer