MODELL-COMEBACK: Sju måneder etter at hun ble mamma for første gang, er Miranda Kerr tilbake i jobben som undertøysmodell for klesmerket Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures
MODELL-COMEBACK: Sju måneder etter at hun ble mamma for første gang, er Miranda Kerr tilbake i jobben som undertøysmodell for klesmerket Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fødte for sju måneder siden

Nå er supermodellen Miranda Kerr tilbake sprekere enn noensinne! Se bildene!

Publisert
Se flere bilder av Miranda Kerr nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Kun sju måneder etter at hun fødte sønnen Flynn, er den australske supermodellen Miranda Kerr (28) tilbake foran kamera.

Kerr - som er sammen med «Ringenes Herre»-skuespilleren Orlando Bloom - har allerede rukket å posere på flere catwalker samtidig som hun passer på babyen, og nå har også undertøysmerket Victoria's Secret presentert sin første bildeserie med henne siden fødselen.

Og utfra de nye bildene er det vanskelig å tro at Kerr for ikke lenger siden gjennomgikk en krevende fødsel.

I et intervju med avisen Sydney Morning Herald avslører Miranda at hun ikke var forberedt på at babyen skulle veie over 4,5 kg.

- Legen regnet feil og sa han ville toppen veie 3,7 kg. Jeg tror det skyldes at jeg ikke klarte å stoppe å spise under svangerskapet.

- Min bestemor prøvde å advare meg om at jeg ville få en stor baby hvis jeg fortsatte sånn, og at hun var usikker på om den lille kroppen min ville takle det. Hun var den eneste som skjønte hva som ventet.

Nå kombinerer Miranda modelljobben med å passe babyen. Tidligere har hun avslørt at hun pumper melk på flaske før hun går på catwalken.

- Jeg føler meg som en budeie sier hun til avisen Sydney Morning Herald.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pumpet brystmelk på catwalken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer