Fødte en sønn

Den britiske sangeren Adele Adkins ble mor for første gang.

BLE MOR: Adele Adkins har født en sønn og skal være overlykkelig over å bli mamma. Foto: All Over Press
BLE MOR: Adele Adkins har født en sønn og skal være overlykkelig over å bli mamma. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Adele Adkins (24) er svært tilbakeholden med å fortelle om sitt privatliv, men så seg i juni nødt til å bekrefte at hun ventet barn med kjæresten Simon Konecki. Natt til mandag melder det amerikanske nettstedet People at sangeren har blitt mor til en sønn. 

- Vi er alle overlykkelige, sier en kilde i familien til nettstedet.

Adele og Simon har vært sammen i ca. ett år. Paret viste seg for første gang sammen da han fulgte henne til årets Grammy-utdeling i januar.

24-åringen har holdt seg mye hjemme de siste månedene for ikke å avsløre graviditeten. Adkins står bak den siste James Bond-sangen «Skyfall», som har høstet god kritikk. Men Adkins har ikke promotert låten.

Hun har omtrent levd som en eremitt i lang tid for å holde på hemmeligheten i det lengste, hevder en innsidekilde overfor heatworld.com ifølge The Sun:

- Adele har så vidt forlatt huset de siste månedene, for å kunne holde graviditeten for seg selv så lenge som mulig. Hun sluttet å trene for noen få måneder siden, og siden da har alt dreid seg om babyen.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han planlegger å fri til henne  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer