Fødte barnet i badekaret

Og bare uker etterpå er supermodellen tilbake i toppform.

I SUPERFORM: Gisele Bunchen brukte ikke akkurat lang tid på å finne tilbake til superkroppen etter at hun fødte Benjamin - i badekaret. Foto: All Over Press
I SUPERFORM: Gisele Bunchen brukte ikke akkurat lang tid på å finne tilbake til superkroppen etter at hun fødte Benjamin - i badekaret. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: 8. desember ble supermodellen Gisele Bundchen (29) mor til en sønn. Gutten hun fikk med ektemannen Tom Brady (32) fikk navnet Benjamin.

Til den brasilianske avisen Fantastico avslører Gisele nå at barnet ble født i badekaret i parets hjem i Boston.

- Ja, jeg fødte ham i badekaret, erklærer hun, ifølge Bang Showbiz.

Bare uker etter at sønnen ble født har modellen allerede fått tilbake sin fantastiske figur. Men ifølge nettstedet planlegger 29-åringen å trappe ned på modellyrket slik at hun får mer tid med familien sin.
 
- Sett bort fra de kontraktene hun har nå, skal hun definitivt ta en pause. Hun vil ha en stor familie med flere barn, hevder en kilde.
 
Det som i hvert fall er hundre prosent sikkert, er ar Bunchen var svært lykkelig da hun ble mamma til lille Benjamin.

"Jeg ønsker å takke dere alle sammen for den ubeskrivelige kjærligheten jeg har fått på siden min. Det er en glede å motta beskjeder fra hver og en av dere. Dette er et veldig spesielt øyeblikk i mitt liv, Benjamin er en velsignelse og jeg kunne ikke vært mer glad", skrev hun på sin egen hjemmeside etter at barnet kom til verden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gisele har blitt mamma