Kelly Clarkson:

- Fødsler er skikkelig ekkelt

Hollywood-stjernen synes det er langt fra magisk å føde.

LYKKELIG FAMILIE: Her er Kelly Clarkson sammen med stesønnen Seth, stedatteren Savannah, datteren River, sønnen Remy og ektemannen Brandon på en filmpremiere i Los Angeles i april. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Her er Kelly Clarkson sammen med stesønnen Seth, stedatteren Savannah, datteren River, sønnen Remy og ektemannen Brandon på en filmpremiere i Los Angeles i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å bli mor beskriver mange kvinner som den vakreste opplevelsen i livet, og noen ser på selve fødselen som magisk.

Popstjernen Kelly Clarkson (37), som har datteren River Rose (5) og sønnen Remy (3) med ektemannen Brandon Blackstock (42), har derimot en litt annen oppfatning.

- Noen mennesker synes det er magisk. Jeg er ikke et av de menneskene. Jeg synes det er skikkelig ekkelt, innrømmer hun i sitt eget talkshow The Kelly Clarkson Show, ifølge Contact Music.

Kelly og Brandon giftet seg i oktober 2013, og sommeren året etter ble hun mamma for første gang. To år senere kom andremann til verden. Og da var det stopp.

«Følte seg forferdelig»

Idol-vinneren, som også er stemor til Savannah (17) og Seth (12), er nemlig heller ikke en av de kvinnene som elsket å gå gravid.

- Hver gang jeg ser noen som er gravide, så ber jeg for dem. Graviditetene var bokstavelig talt de verste periodene i mitt liv, innrømmet hun til People for to år siden.

- Jeg tuller ikke. Jeg kunne ønske jeg var den jenta som hadde gode minner rundt graviditeten, men nei, jeg savner det ikke, fortsatte hun.

Under sitt første svangerskap avslørte Kelly at hun kastet opp rundt 12 ganger om dagen, og at hun fant det hele veldig ekkelt. Hun følte seg også forferdelig mens hun gikk gravid.

- Alle forteller deg at du gløder og at håret ditt ser bra ut, og neglene er fine. Det er fullstendig løgn. Neglene mine er korte, jeg mister hår, som er langt fra frodig og vakkert, og jeg har absolutt ingen glød. Med mindre den sitter igjen fra sist gang jeg kastet opp. Det er forferdelig, fortalte hun til Ellen DeGeneres den gang.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Tøffe graviditeter

Da Clarkson gikk gravid med sitt andre og siste barn, gikk hun så langt som å be mannen om å love å sterilisere seg.

- Jeg var gravid med Remy og jeg sa noe sånt som «Du skal fikse deg. Dette skal ikke skje meg igjen. Hvis det skjer igjen så er det Guds mirakel»

- Å være gravid er fryktelig. Det er ingenting magisk eller vakkert ved det. Jeg kommer til å minne barna mine om hva jeg gikk gjennom så lenge de lever, uttalte hun bare fem måneder etter at sønnen kom til verden, ifølge Contact Music.

Men til tross for sitt negative syn på fødsel og det å gå gravid, så stortrives «Since U Been Gone»-stjernen i rollen som firebarnsmor.

- Det faktum at jeg har klart å finne meg en mann som forstår og respekterer alt jeg gjør er helt utrolig. Og det faktum at jeg har disse fire vakre barna. Det går ikke an å bli heldigere. Jeg venter på at gulvet skal falle sammen under meg, har hun fortalt til Us Weekly.

Kelly fikk sitt store gjennombrudd da hun vant første sesong av «American Idol» i 2002. Hun har solgt over 25 millioner album, hatt mer enn 100 nummer en hits på Billboard-listen og vunnet utallige prise for sitt musikalske talent. I tillegg har hun sitt eget TV-program og skrevet bok.

- Jeg har utrettet mye, men den største suksess jeg kan oppleve er at folk vil si: «Hun var en fantastisk mor og kone» etter min død. Det er mitt aller største mål, sa hun til People i 2015.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke gal, og jeg er ikke problematisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer