DEPRIMERT?: Det tar på å være småbarnsmor. Foto: STELLA PICTURES
DEPRIMERT?: Det tar på å være småbarnsmor. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Fødsels- depresjoner?

Angelina Jolie frykter for tvillingene sine.

SEHER.NO: Angelina jolie (33) sliter med helsa etter fødselen av sine tvillinger, Knox og Vivienne, melder dailymail.co.uk.

Seksbarnsmoren har muret seg inne på Chateau Miraval i Provence, Frankrike og bortsett fra da hun tok familiebilder forrige måned, har hun ikke vært å se.

Kilder hevder at Lara Croft-stjernen er utslitt etter mange søvnløse netter og har tilkalt leger etter at hun begynte å bekymre seg for barnas helse.

Barna skal angivelig lide av kolikk, en uforklarlig tilstand som gjør dem opplåste i magen og fører til ustoppelig gråting, ifølge the National Enquirer.

Andre kilder forteller magasinet In Touch at tvillingenes konstante stress-faktor har ført Angelina inn i depresjonsmodus, noe som igjen kan tyde på fødselsdepresjoner. 

- Hun har prøvd å kontrollere sine følelser når hun er rundt de eldre barna Maddox (7), Pax (4), Zahara (3) og Shiloh (2), men humørsvingningene hennes har vært vanskelige å  takle for hele familien, forteller kilden til magasinet.

- Hun holder sengen for det meste, alt hun gjør er å sove. Hun har lite energi og må tvinge seg selv til å huske å spise på grunn av ammingen, legger kilden til.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: Rangler og lego i Brads lommer