- Fødselen var tøff

Programlederen har fornyet respekt for alle mødre...

TØFF FØDSEL: Martine Aurdal var ikke forberedt på den smerten og kraftanstrengelsen det er å føde. Foto: Stella Pictures
TØFF FØDSEL: Martine Aurdal var ikke forberedt på den smerten og kraftanstrengelsen det er å føde. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Dagbladet-kommentatoren og «Studio 5»-programlederen Martine Aurdal (37) og ektemannen Erling Fossen (46) ble foreldre til vesle Leona på torsdag - 15 dager etter den opprinnelige terminen.

Fødselen var tøff, og Aurdal har nå fornyet respekt for alle mødre.

- Jeg mistet mye blod. Jeg hadde forberedt meg på at fødsel kunne sammenlignes med maraton. Det er bare tull! Jeg har løpt New York maraton, og jeg kan si at maraton ikke en gang fungerer som oppvarming til den smerten og kraftanstrengelsen det er å føde. Jeg har fornyet respekt for alle mødre, sier Aurdal til Se og Hør.

Leona var 3862 gram og 52 centimeter da hun entret verdenen torsdag. Nå gleder foreldrene seg til å ta med vesle Leona hjem.

- Dette er virkelig et mirakel, også for meg. Nå gleder jeg meg til å komme hjem og vise henne verden, sier Aurdal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Nå er hun gravid