- Fødselen var en opplevelse for livet

Familien Osbourne har fått et nytt medlem.

BLE PAPPA: Jack Osbourne og hans forlovede Lisa Stelly har blitt foreldre til en liten jente. Dette bildet tok paret av hverandre i mars da Jack selv var innlagt på det samme sykehuset som fødselen skjedde. Foto: Stella Pictures
BLE PAPPA: Jack Osbourne og hans forlovede Lisa Stelly har blitt foreldre til en liten jente. Dette bildet tok paret av hverandre i mars da Jack selv var innlagt på det samme sykehuset som fødselen skjedde. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jack Osbourne (26) - sønn av rockeartisten Ozzy Osbourne og kjent fra realityserien «Familien Osbourne» - kunne sammen med forloveden Lisa Stelly tirsdag juble over å ha blitt foreldre for første gang.

Den lille jenta har ifølge Usmagazine.com fått navnet Pearl og skal ha veiet 3,79 kilo da hun ble født.

Det var Jacks mor Sharon som avslørte den glade nyheten på sin Twitter-side tirsdag kveld.

- I dag har jeg sett mitt første barnebarn bli født. Fødselen var en opplevelse for livet, skrev hun ifølge People.com.

Hele Osbourne-familien - inkludert Jacks søster Kelly og pappa Ozzy - skal ha vært tilstede på sykehuset under fødselen.

Jack er godt kjent på sykehuset etter at han selv var innlagt i mars for å få fjernet blindtarmen. Da la han ut et bilde av seg selv og Lisa fra sykesengen på sin Twitter-side.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut kjærestens babymage

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer