STOLTE FORELDRE: Mandag ble TV-profilen Sara Nicole Andersen og hennes kjæreste Lars Ove Løseth foreldre til datteren Nila Ciel. Foto: Privat
STOLTE FORELDRE: Mandag ble TV-profilen Sara Nicole Andersen og hennes kjæreste Lars Ove Løseth foreldre til datteren Nila Ciel. Foto: PrivatVis mer

- Fødselen var dramatisk

15 timer inn i fødselen fikk den norske TV-profilen Sara Nicole Andersen beskjed om at babyen begynte å få dårlig puls.

SEOGHØR.NO: Sara Nicole Andersen - kjent fra TVNorge-serien «Gullungene» - jubler over å ha blitt mamma til sin egen gullunge.

Mandag kveld fikk 24-åringen - som i 2012 vant den norske «Miss Universe»-finalen - og hennes kjæreste Lars Ove Løseth en datter.

Den lille jenta har fått navnet Nila Ciel. Hun veide 4,025 kg og var 53 cm lang da hun kom til verden.

Til Seoghør.no avslører Sara Nicole at fødselen ble en langvarig og dramatisk affære.

- Fødselen gikk veldig tregt. Jeg var i fødsel i 16 timer med fem cm åpning da det hadde gått 15 timer.

- Jeg var på punktet til å gi opp, da vi fikk beskjed om at hun begynte å få dårlig puls og at åpningen var i gang så det var bare å presse! Det var de mest dramatiske timene i mitt liv..

MISSEVINNER: Sara Nicole ble Norges kandidat i Miss Universe i 2012, etter å ha gått til topps i den norske finalen. Foto: Privat
MISSEVINNER: Sara Nicole ble Norges kandidat i Miss Universe i 2012, etter å ha gått til topps i den norske finalen. Foto: Privat Vis mer

Sara Nicole legger ikke skjul på at hun derfor var svært lykkelig over at alt til slutt gikk bra.

- Det er rart å være mor. Det har ikke helt gått opp for meg og Lars Ove at vi er foreldre. Vi sitter og nyter henne hvert sekund.

- Vi prøver å bli kjent med henne, og hun tar oss godt imot! En veldig rolig baby, gråter nesten ikke.. Men det å være mor, å ha tittelen mor er vel det største som har skjedd meg siden Miss Universe tittelen, sier hun til Seoghør.no med et smil.

Gleder seg til å bli kjent med babyen

Nå gleder hun seg til å bli nærmere kjent med sin nye sjarmør.

- Mor, datter og far har det fint. Nå skal vi hjem og få pleie av mormor og farmor som begge har fått sitt første barnebarn. Livet smiler og jeg er overlykkelig med litt ammetåke.

TV-PROFIL: Sara Nicole var 18 år da hun var med i TV-serien «Gullungene» på TVNorge. Foto: TVNorge
TV-PROFIL: Sara Nicole var 18 år da hun var med i TV-serien «Gullungene» på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: Liv Tyler viste frem sin nye baby for første gang

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.