Fødselen startet midt i TV-innspilling

- Det er helt utrolig, sier den svenske TV-stjernen.

DRAMATISK FEST: - Shawn har tre uker igjen til termin, men legen har sagt at fødselen kan skje når som helst nå. Hvem vet, kanskje blir det i dag, sier Maria Montazami i «Svenska Hollywoodfruar». Lite visste hun om at ønsket ble oppfylt. Her er Mont Foto: Stella Pictures
DRAMATISK FEST: - Shawn har tre uker igjen til termin, men legen har sagt at fødselen kan skje når som helst nå. Hvem vet, kanskje blir det i dag, sier Maria Montazami i «Svenska Hollywoodfruar». Lite visste hun om at ønsket ble oppfylt. Her er Mont Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske Hollywoodfruen Maria Montazami skulle bare arrangere en babyfest for sin venninne Shawn. Det ble mer dramatisk enn Montazami hadde regnet med. Under festen startet nemlig fødselen, skriver svenske Expressen.

- Det som er det beste med en babyfest er gleden av å kunne få alle disse tingene, sier Maria Montazami i programmet.

Festen ble holdt hjemme i den svenske Hollywoodfruens hus, og ifølge den svenske avisen hadde Montazami full kontroll over det som skulle skje. Men så skjedde altså det uventede.

- Shawn har tre uker igjen til termin, men legen har sagt at fødselen kan skje når som helst nå. Hvem vet, kanskje blir det i dag, sier Maria i programmet.

Midt under festen går vannet hos Shawn. Dermed er det hele igang.

- Og herregud, hun skal ha barn! Vannet gikk, utbryter Montazami.

Shawn får med det forlate festen og dra til sykehuset for å føde sitt barn.

- For en dag de har hatt. Tenk å våkne opp, gå på babyfest, spise god mat - for deretter å føde et barn. Helt utrolig, sier Maria Montazami, ifølge Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bli hun fullstendig satt ut av spill 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer