George og Amal Clooney:

Fødselen skal koste 11 millioner kroner

George Clooney sparer ikke på noe når kona Amal skal føde.

LUKSUSFØDSEL: Angivelig skal det gå med flerfoldige millioner kroner når Amal og George Clooney blir foreldre for første gang om noen uker. Foto: AP/ NTB scanpix
LUKSUSFØDSEL: Angivelig skal det gå med flerfoldige millioner kroner når Amal og George Clooney blir foreldre for første gang om noen uker. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

(SE OG HØR): Når du er superstjernen George Clooney og har passert 55 år før du får oppleve å bli pappa, bruker du selvsagt litt av den enorme formuen din på å sikre at alt skal gå bra med mor og barn.

- George har vært livredd for Amal (39) fordi hun er gravid i så voksen alder, forteller en kilde til National Enquirer.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om George Clooney og Amal. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om George Clooney og Amal. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Han tar alle forholdsregler, uansett hva de koster!

Komplisert fødsel

En tvillingfødsel har større risiko enn en «vanlig» fødsel, og når mor er godt voksen, kan det oppstå komplikasjoner.

Men så langt i svangerskapet har stjerneadvokaten Amal vært i superfin form, og det har ikke vært mye George har kunnet bidra med.

- Hun gjør alt selv. Det er ingen ting jeg kan hjelpe henne med nå, bortsett fra å lage te og slikt, fortalte han i et intervju med «Extra».

Men nå skal han altså ha lagt nøye planer for fødselen.

Egen kokk

National Enquirer hevder at George Clooney har booket hele Kensington-fløyen på det private London-sykehuset Chelsea & Westminster Hospital for en hel uke.

GRAVID: Menneskerettighetsadvokat Amal Clooney talte i FN, og oppfordret verdens ledere om å ikke la IS slippe unna med folkemord. Likevel var det noe helt annet hun fikk oppmerksomhet for i media. Video: UNTV Vis mer

De fasjonable suitene har sett mange superstjerner opp gjennom årene.

Bare sykehusoppholdet beløper seg til 5,2 millioner kroner.

Men paret vil ikke benytte seg av romservicen som er inkludert i prisen. De tar heller med seg sin personlige kokk, som skal lage fristende italienske retter til dem.

På menyen står blant annet Amals favorittrett, tagliolini-pasta med trøfler.

«Kongelig» barselpleier

George har angivelig også booket Amals favorittmassør fra Italia, til den nette sum av 1,7 millioner kroner.

Hun skal massere Amal både før og etter fødselen, og passe på at hun er mest mulig avslappet underveis. De har også hyret to fødselshjelpere, såkalte doulaer, som flys inn for 2,7 millioner kroner, ifølge Hänt i veckan.

Saken fortsetter under bildet.

I FIN FORM: Amal Clooney ute på jobb i London i slutten av mars. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
I FIN FORM: Amal Clooney ute på jobb i London i slutten av mars. Foto: Beretta/ Sims/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Og når fødselen er vel overstått og den nye familien på fire skal flytte hjem, blir den pensjonerte barselpleieren Rachel Waddilove (69) med dem de første seks ukene.

Waddilove har tidligere jobbet for stjerner som Gwyneth Paltrow (44) og dronning Elizabeths barnebarn Zara Phillips (35), og er ekspert på å få babyer til å sove.

- Et eventyr

George har også hyret to barnepiker som skal avlaste de nybakte foreldrene med tvillingene, ifølge magasinet Women's Day.

Totalt kommer utgiftene på svimlende 11 millioner norske kroner.

Og nå kan den 55 år gamle superstjernen knapt vente på å møte de to små nurkene sine.

- Vi er virkelig spent. Det kommer til å bli et eventyr, har Clooney sagt på det franske TV-showet «Les Rencontres de cinema».

Amal Clooney har termin i juni.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez letter på sløret om sin nye kjæreste