TOBARNSMOR: En tydelig stolt Thea Bråthen Christensen viser frem sin nye sønn Felix etter fødselen for 14 dager siden. Til høyre fra tiden i «Paradise Hotel» i 2010. Foto: Privat/TV3
TOBARNSMOR: En tydelig stolt Thea Bråthen Christensen viser frem sin nye sønn Felix etter fødselen for 14 dager siden. Til høyre fra tiden i «Paradise Hotel» i 2010. Foto: Privat/TV3 Vis mer

- Fødselen kom på bestilling

Paradise-Thea ble mamma for andre gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Thea Bråthen Christensen (24) ble kjent da hun kom på andreplass i TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2010.

Etter hjemkomsten til Norge, fant Thea lykken med realitykollegaen Emil Løvstad, og paret fikk sønnen Nemo sammen i 2012.

Fant kjærligheten på ny

STOLTE FORELDRE: Thea og hennes kjæreste Kenneth Andre Andresen nyter livet med sitt nye familiemedlem. Fra før har Thea sønnen Nemo.
STOLTE FORELDRE: Thea og hennes kjæreste Kenneth Andre Andresen nyter livet med sitt nye familiemedlem. Fra før har Thea sønnen Nemo. Vis mer

Forholdet tok imidlertid slutt, og senere samme år fant Thea kjærligheten på ny med Kenneth Andre Andersen (31) fra Kjeller.

Nå har paret fått sitt første barn sammen - sønnen Felix.

Sjarmøren veide 3,110 kg og var 49 cm lang da han ble født for nøyaktig to uker siden.- I dag feirer vi at det er akkurat 14 dager siden han ble født, og alt gikk som planlagt. Han ble født med keisersnitt, akkurat som broren, så du kan si at fødselen kom på bestilling, sier Thea til Seoghør.no.

En ny sesong av «Paradise Hotel» - den sjette i rekken - er for tiden under innspilling.

Her kan du lese intervjuet Seoghør.no gjorde med henne, da vi besøkte henne på settet i Mexico.

Tar det rolig

I FINALEN: Thea kom i 2010 til finalen i «Paradise Hotel», men havnet på 2. plass sammen med Niklas Vindel (nr to fra venstre).
I FINALEN: Thea kom i 2010 til finalen i «Paradise Hotel», men havnet på 2. plass sammen med Niklas Vindel (nr to fra venstre). Vis mer

Thea sier svangerskapet har gått greit, men at hun har slitt med litt mer smerter etter keisersnittet enn forrige gang.

- Det har vært litt smerter, men jeg tar det rolig etter inngrepet, og har ikke noe stress med å komme tilbake i toppform raskest mulig, sier Thea.

Selv om hun har vært sammen med kjæresten i snart to år og de har fått et barn sammen, sier Thea bryllup ikke har vært noe tema ennå.

- Det er ikke noe vi har snakket om, men jeg håper jo det skal skje, sier hun med et smil til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Fikk Norges første Paradise-baby 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer