- Fødselen gikk over all forventning

Det norske realityparet Britt Carin Jonassen og Eirik Fønstelien har blitt foreldre.

NÅ ER DE BLITT FORELDRE: Realityparet Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen har blitt foreldre til en liten gutt, som har fått navnet Elai. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NÅ ER DE BLITT FORELDRE: Realityparet Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen har blitt foreldre til en liten gutt, som har fått navnet Elai. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De to tidligere norske realitydeltagerne Britt Carin Jonassen (28) og Eirik Fønstelien (27) har fått sitt første barn sammen, etter at sønnen Elai kom til verden 24. juni.

- Vi har fått en ekte St. Hans-baby. Han ble født ved vannfødsel, og fødselen gikk over all forventning. Vi har det alle veldig bra, sier Britt Carin til Seoghør.no.

Britt Carin kom på 2. plass i «Robinsonekspedisjonen» på TV 3 i 2008. Hun ble sammen med Eirik i 2010, etter at han hadde vært med i «Farmen» på TV 2.

I februar bekreftet paret til Seoghør.no at de ventet sitt første barn sammen.

I dag bor paret i Grimstad, sammen med Britt Carins sønn Casper (9) fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, vi skal ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer