Fødselen er rett rundt hjørnet

- Jeg har ønsket meg en baby siden jeg var to år gammel, sier Alicia Silverstone.

BLIR FORELDRE: Alicia Silverstone og Christopher Jarecki har vært sammen i 14 år, og giftet seg i 2005. Nå venter de barn. Foto: STELLA PICTURES
BLIR FORELDRE: Alicia Silverstone og Christopher Jarecki har vært sammen i 14 år, og giftet seg i 2005. Nå venter de barn. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: I januar kom nyheten om at filmstjernen Alicia Silverstone (34) er gravid, og etter nye bilder av stjernen å dømme, er det ikke lenge til 34-åringen blir mor.

Tirsdag spaserte «Clueless»-skuespillerinnen nemlig rundt i gatene i Brentwood i Los Angeles, og det kan se ut som fødselen er rett rundt hjørnet.

Silverstone har tidligere sagt at hun ikke kunne vente til hun ble gravid, og drømmen hennes kommer nå i oppfyllelse.

- Jeg har ønsket meg en baby siden jeg var to år gammel. Skjebnen vil at jeg skal bli mamma, fortalte stjernen tidligere.


Silverstone og hennes ektemann, Christopher Jarecki (40) giftet seg i juni 2005, etter å ha vært sammen i åtte år. Dette blir parets første barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alicia ga USA nakensjokk