Kim Kardashian og Kanye West:

Fødselen er i gang

Den lille gutten er på vei.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På starten av nyåret kunne realitystjernen Kim Kardashian (38) og rapperstjernen Kanye West (41) bekrefte at de venter sitt fjerde barn via surrogatmor.

Nyheten delte førstnevnte under talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen » og avslørte at paret venter en liten gutt.

- Vel, nyheten er ute. Jeg ble full på julefesten vår, og jeg fortalte det til noen folk. Jeg kan ikke huske hvem jeg sa det til, for jeg blir aldri full, sa Kim i programmet.

På vei

Nå er den lille gutten på vei, og fødselen til surrogatmoren er i gang. Det bekrefter en talsperson overfor CNN, torsdag kveld.

Storesøster Kourtney Kardashian (40) gjestet torsdag «The Ellen DeGeneres Show» sammen med moren Kris Jenner (63), hvor hun fortalte at Kim ikke kunne delta i programmet fordi fødselen til surrogatmoren er i gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Med i studio var dessuten Kourtneys barn Reign, Penelope og Mason, samt Kims tre barn, Saint, North og Chicago.

Like etter delte den verdenskjente TV-verten Ellen DeGeneres (61) en video på Twitter, der man kan se at det er Kourtney som avslører for Kris at Kims surrogatmor er i gang med fødselen:

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

Derfor bruker de ny surrogatmor

Dette er ikke første gang at Kim og Kanye benytter seg av surrogatmor. Kim sliter med såkalt forliggende morkake - som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner - og måtte ty til den alternative svangerskapsmetoden da yngstedatteren Chicago (1) ble født i januar i fjor.

Den gang forsøkte de vordende trebarnsforeldrene etter beste evne å holde surrogatmoren unna offentligheten, for å unngå unødvendig pressejag.

Kvinnens identitet ble dermed aldri formelt kjent, selv om hun, uten å vise ansikt, tok del i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

Kim og Kanye, som betalte dyre dommer for svangerskapet, skal ha vært svært fornøyde med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen. Ifølge People har de likevel valgt å benytte en annen surrogatmor til å bære fram sitt fjerde barn.

Surrogatbyttet skal ikke ha vært et opprinnelig ønske fra ekteparet, men har medisinske årsaker.

- De hadde håpet å kunne benytte seg av samme gestasjonelle surrogatmor (der kvinnen er genetisk ubeslektet med barnet, journ.anm.), men forsøket lyktes ikke. Paret har derfor funnet en annen, som nå er gravid, fortalte en kilde til ukebladet.

AVSLØRER: Det har vært måneder med spekulasjoner, men nå kan det se ut til at Kim Kardashian endelig har avslørt hva hennes fjerde barn skal hete. Vis mer

Vil bli parets siste barn

Ved siden av datteren Chicago har ekteparet West også datteren North (5) og sønnen Saint (3). Skal vi tro amerikanske medier vil barnet som er på vei, bli parets siste.

- Dette vil bli deres siste barn, rett og slett fordi de ikke har flere embryo igjen. De synes dessuten at familien er komplett med fire barn. Begge er enige om at barna skal være nær i alder og vokse opp sammen, har en kilde fortalt til kjendiskanalen E!

Før yngstedatteren kom til verden var Kim flere ganger åpen om utfordringene som følger med det at hun ikke bar fram sitt eget barn.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, meddelte 38-åringen overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight, og fortsatte:

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp.

Kostbar babydrøm

Kim Kardashians tidligere svangerskapskomplikasjoner, forliggende morkake, er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaken helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmoren - altså den veien barnet skal ut.

Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin. Kims lege har derfor frarådet henne å bli gravid.

Ifølge TMZ koster babydrømmen - med surrogati - ekteparet dyrt. Forrige gang skal totalsummen ha ligget på om lag 384 000 norske kroner, der de betalte kvinnen et månedlig beløp på cirka 38 000 kroner.

Som følge av nyheten om at Kim og Kanye blir firebarnsforeldre, skal for øvrig flere av Kims søstre ha fått hastverk med å følge etter - og selv få flere barn.

LES OGSÅ: Derfor var ikke Khloé Kardashian invitert på Met-gallaen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer