- Fødselen er i gang

«Verdens vakreste barn» skal være på vei.

SAMMEN: Orlando Bloom skal være ved Miranda sin side under fødselen i Los Angeles. Foto: All Over Press
SAMMEN: Orlando Bloom skal være ved Miranda sin side under fødselen i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fødselen skal være i gang for Orlando Blooms (33) kone, supermodellen Miranda Kerr (27). Det skriver nettstedet ContactMusic.com.

Kerrs termin var i starten av januar, og det hevdes at hun skal ha hatt rier i morgentimene fredag.

Nettstedet skriver at Orlando og hennes foreldre, Therese og John, er tilstede i Los Angeles sammen med Miranda.

Dette er ikke første gang det skrives at Kerrs fødsel er i gang. Den samme nyheten kom 2. juledag, men da var det falsk alarm. Denne gangen skal det være ramme alvor.

- Vi fikk en tekstmelding 2. juledag der det sto at fødselen var i gang, men det var falsk alarm. Men jeg kan bekrefte at det hele stemmer denne gangen, sier en familiemedlem nå til den australske avisen Herald Sun.

Mange mener at Orlando og Mirandas barn vil bli «verdens vakreste», grunnet utseendet på foreldrene. Både Bloom og Kerr har mange ganger vært høyt på listen under kåringer av de aller vakreste stjernene.

Stjerneparet giftet seg i juli, og kun én måned senere kunngjorde Kerr graviditeten. Supermodellen fant selv ut at hun var gravid under en fotoshoot i Paris, etter at hun hadde slitt med kvalme i flere uker.

Mirandas foreldre fløy i slutten av desember til Los Angeles for å være med datteren under fødselen.

Paret har tidligere uttalt at de ikke ønsker å vite barnets kjønn før fødselen, og Miranda har også sagt at hun kommer til å fokusere for fullt på rollen som mor etter at barned er født.

- Familien er selve livet for meg. Beslutningen om å starte en familie var ikke vanskelig i det hele tatt. Karrieren min har vært fantastisk, men karrieren er ikke livet mitt. Jeg kommer ikke til å føle noe press om å vende tilbake til jobbingen som modell, forklarte supermodellen ifølge ContactMusic.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Stiller helt naken i 7. måned