Fnyser av de alvorlige anklagene

Olivier Martinez viste seg ved et legesenter i L.A. tirsdag, men var taus om drapstruslene og skamslåingen av Gabriel Aubry.

Publisert
Sist oppdatert
Se Olivier Martinez dager etter slåsskampen i videoen ovenfor! SEOGHØR.NO: Etter at Halle Berrys (46) ekskjæreste Gabriel Aubry (37) og forlovede Olivier Martinez (46) endte i slåsskamp med hverandre forrige uke, har krangelen mellom de to fortsatt. Martinez ble først fremstilt som offeret for Thanksgiving-slagsmålet, og Halle Berry fikk denne uken innvilget sin forespørsel om å ilegge eksen besøksforbud. Men nå har Aubry selv gått rettens vei, og fikk mandag innvilget en tilsvarende rettsordre mot Martinez. Han hevder nemlig at 46-åringen truet ham på livet under slåsskampen, og bilder av Aubry viser at han kom verst ut av sammenstøtet. RadarOnline melder tirsdag kveld at en dommer har bestemt at Gabriel Aubry igjen skal få lov til å møte datteren sin, under uspesifiserte forholdsregler for å beskytte hennes sikkerhet. Ifølge RadarOnline skriver Aubry i rettsdokumentene at han innstendig bad politiet om å sjekke overvåkningsfilmen fra Berrys eiendom, før hun og forloveden slettet dem. HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV Tirsdag viste Martinez seg offentlig, uten et eneste blåmerke i ansiktet, da han skulle avlegge et legesenter i Los Angeles et besøk. Paparazzifotografer og pressefolk hang på ham i flere minutter, men Berrys forlovede nektet å kommentere anklagene fra Aubry. Se hvordan Olivier Martinez reagerte på pressens spørsmål i videoen øverst i saken. I rettsdokumentene, som All Over Press har publisert bilder av, kommer Aubry med sin versjon av hendelsesforløpet på Thanksgiving torsdag forrige uke. Der hevder han blant annet at det var Martinez som gikk løs på ham - ikke omvendt: «Plutselig hoppet herr Martinez på meg fra siden, og slo meg så hardt at han fikk meg ned på bakken. Han fortsatte å slå meg minst to eller tre ganger, sparket meg i ribbeina med kneet eller foten, og tok hodet mitt mellom hendene og dunket det mot betongen i oppkjørselen. Alt skjedde så fort og brått; jeg så ikke herr Martinez' handlinger komme, og derfor var jeg ikke forberedt eller i stand til å forsvare meg». Martinez skal angivelig være rasende på kjærestens eks, etter at han satte en stopper for parets flytteplaner til Frankrike. Berry tapte nylig striden om omsorgsretten for datteren Nahla (4), som hun har med Aubry. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her   Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255   Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.   LES OGSÅ: - Det vil være et savn   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer