Kim Kardashian West og Kanye West:

Flytur skaper full forvirring

Kanye West og sønnen fotografert uten resten av familien.

NYE BILDER: Det er ingen hemmelighet at det har stormet rundt Kanye West og Kim Kardashian West den siste tiden. Nå skaper nye bilder av førstnevnte og parets ene sønn full forvirring. Foto: NTB Scanpix
NYE BILDER: Det er ingen hemmelighet at det har stormet rundt Kanye West og Kim Kardashian West den siste tiden. Nå skaper nye bilder av førstnevnte og parets ene sønn full forvirring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Kim Kardashian West (39) og Kanye West (43) har i løpet av sitt seks år lange ekteskap skapt en rekke overskrifter internasjonalt, men den siste tiden har også de overgått seg selv.

Kanyes absurde uttalelser på Twitter, hvor han blant annet gikk hardt ut mot både kona og svigermor Kris Jenner (64), har gått sin seiersgang i pressen.

Forrige uke ble stjerneparet, som altså tilsynelatende går gjennom en svært utfordrende tid, fotografert sammen i en bil på familiens ranch i Wyoming. Bildene fikk mye oppmerksomhet ettersom Kim latet til å være tydelig opprørt.

Far og sønn

I ettertid ble det hevdet at realitystjernen finner mye ro og trøst i barna, men nå kan det se ut til at ikke alle de fire barna er samlet sammen med moren.

På nye bilder går nemlig Kanye West om bord i et privatfly hvor også parets sønn, fire år gamle Saint, er til stede. Far og sønn boarder riktignok ikke flyet sammen, men følges av ulike livvakter.

MED PAPPA: Saint i døråpningen på privatflyet. Foreløpig er det ikke kjent om noen av søsknene hans var til stede. Foto: NTB Scanpix
MED PAPPA: Saint i døråpningen på privatflyet. Foreløpig er det ikke kjent om noen av søsknene hans var til stede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Hollywood Life er Saint det eneste barnet som er fotografert, men det er likevel mulig at Kim og parets tre andre barn, North (7), Chicago (2) og Psalm (1) allerede var i flyet ettersom privatflyet kom fra Los Angeles tidligere den samme dagen.

Det er foreløpig ikke kjent hvor rapperen og Saint var på vei, ei heller hvor resten av familien var da bildene ble tatt.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

De nye bildene av Kanye og sønnen kommer altså kort tid etter at førstnevnte ble fotografert med kona. En kilde nær stjerneparet har ifølge The Hollywood Life fortalt at Kim nå fokuserer på barna.

- Kim tar alt en dag av gangen. Hennes prioritet nå er å beskytte barna. Dette er vanskelig for henne, sa kilden til det amerikanske nettstedet.

La seg flat

Det hele startet som nevnt da Kanye i en eksplosiv Twitter-tirade skrev at han har forsøkt å skille seg fra realitystjernen, og at abort ble vurdert da hun var gravid med parets første barn.

Noen få dager senere la imidlertid rapperen seg flat, og tryglet 39-åringen om å tilgi ham.

«Jeg vil beklage til kona mi Kim for at jeg gikk offentlig med noe som er veldig privat. Jeg sto ikke opp for henne på samme måte som hun har gjort for meg», skrev han, og fortsatte:

«Til Kim vil jeg si at jeg vet jeg påførte deg smerte. Vær snill og tilgi meg. Takk for at du alltid er der for meg.»

Noen dager senere tok Kim bladet fra munnen og fortalte åpent om West, som sliter med psykiske utfordringer og bipolar lidelse.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans, åpnet hun uttalelsen med.

LES OGSÅ: Ekteskapet Hollywood frykter

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer