Flyttet ut etter utro-skandalen

Torsdag innrømmet Kristen Stewart en affære med regissør Rupert Sanders. Fredag flyttet kjæresten Robert Pattinson.

FLYTTET UT: Robert Pattinson skal være knust etter Kristens svik og flyttet ut fra huset de delte da han fikk vite om affæren.  Foto: All Over Press
FLYTTET UT: Robert Pattinson skal være knust etter Kristens svik og flyttet ut fra huset de delte da han fikk vite om affæren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22) og Robert Pattinson (26) har blitt et av Hollywoods største stjernepar etter den eventyrlige suksessen til vampyrfilmene «Twilight».

Torsdag innrømmet Kristen at hun hadde latt seg friste av den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders (41) som hun jobbet med i filmen «Snow White and the Huntsman».

Pattinson har ennå ikke uttalt seg om saken, men fredag ble det klart at han har flyttet ut fra huset han delte med Kristen i Los Angeles.

- Robert er knust og rasende. Jeg er ikke sikker på at forholdet overlever dette, sier en kilde nær paret ifølge nettstedet Contactmusic.

Selv om Stewart gjorde en feil, elsker hun Robert og vil nå gjøre alt for å få forholdet til å fungere.

- Kristen elsker virkelig Rob. Han er alt som betyr noe for henne.

Sanders og Stewart skal ha tilbragt noen netter sammen, og måtte innrømme utroskapen, da en fotograf tok dem på fersken.

«Jeg er utrolig lei meg for smerten og skammen jeg har påført mine nærmeste. Handlingene mine har satt forholdet mitt til den viktigste personen i livet mitt i fare, til personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham og er så utrolig lei meg.» sier skuespilleren i en uttalelse. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han skriver bryllupssang til henne   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer