Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Flyttet ut av landet: - Veldig spontant

Realityparet avslører at de pakket bagene og flyttet fra Norge.

TREBARNSFORELDRE: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius ble tidligere i år trebarnsforeldre da de fikk en liten gutt. Foto: Privat
TREBARNSFORELDRE: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius ble tidligere i år trebarnsforeldre da de fikk en liten gutt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Realityparet Elin Bergius (28) og Christian Fredrik Trælnes (27) møttes første gang da de begge deltok i «Paradise Hotel» i 2015. De ble kjærester, og siden da har de lagt skandalereality bak seg og byttet ut vill festing med et stabilt familieliv.

Paret ble nemlig trebarnsforeldre i februar, og er dermed foreldre til Mio (8 mnd.), Belle (4) og Juni Nicole (5). Vinteren 2020 kunne Se og Hør avsløre at Bergius og Trælnes hadde forlovet seg. På grunn av pandemien har bryllupet dog blitt avlyst flere ganger.

- Vi skal fremdeles gifte oss, men når, hvordan og hvor, er ikke planlagt, fortalte trebarnsmoren i sommer.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Flyttet sørover

Nå er imidlertid hverdagen så å si tilbake til normalen her i Norge. Det betyr blant annet at grensene er åpnet igjen og reiseforbudet opphevet, noe flere har valgt å benytte seg av - blant annet Bergius-Trælnes-familien.

De kan nemlig avsløre at de har pakket bagene og flyttet ut av landet.

- Torsdag forrige uke satte vi oss i bilen og kjørte nedover mot Spania, sier Bergius til Se og Hør.

Hun forteller at reisen tok tre dager, men selv med tre små barn gikk turen kjempefint. Mandag denne uken overtok de huset i La Nucia.

- Det er så herlig her nede med 18 grader og sol. Så jeg er glad jeg slipper snøen hjemme.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

I Spania er planen at Trælnes jobber som vanlig på hjemmekontor, jentene skal gå i en norsk barnehage og Bergius skal nyte dagene med minstemann.

- Juni og Belle hadde første dag i barnehagen i går faktisk. Barnehagelærerne er spanske, så de lærer seg spansk også. Da de kom hjem kunne de allerede telle til ti, så de lærer veldig fort og koser seg der, sier en stolt trebarnsmor.

- Veldig spontant

Det eneste Bergius er litt redd for, er at hun skal føle seg litt alene. Hjemme i Norge er hun godt vant med å ha venninnene sine rundt seg, men i deres nye hjemland kjenner hun ingen. Men hun er ikke redd for å ta saken i egne hender:

- Jeg har snakket med noen på Instagram som jeg skal møte på fredag og spise taco med, så jeg håper jeg kan bli venn med henne.

NUMMER TRE: Etter at Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant kjærligheten på «Paradise Hotel», har de fått to jenter sammen. Nå kan paret avsløre at de venter nummer tre, men at ikke alt har gått på skinner. Video: Rød Løper Vis mer

28-åringen forteller at valget om å flytte til varmen var veldig spontan. De begynte å tenke på det i august, leide ut huset hjemme i Norge og reiste nedover.

Planen er at familien også feirer julen der nede, men det er i alle fall én som kunne tenkt seg å bli enda litt lenger:

- CF (Christian Fredrik journ.anm.) sa i går at han vil kjøpe hus her nede og bare bli boende. Jeg er litt skeptisk til det, men man skal aldri si aldri - kanskje jeg trives veldig, veldig godt.

LES OGSÅ: - Jeg skjemmer de litt bort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer