Margaret Berger:

Flyttet ut av byen: - Veldig fint

Sangeren og samboeren fikk nok av storbylivet.

NY PLATE: Musikkartist Margaret Berger ankom den røde løperen i anledning premieren på Aksel Hennies «I onde dager». Reporter: Anniken Aronsen. Video: Celina Morken. Vis mer
Publisert

COLOSSEUM/OSLO (Se og Hør): Margaret Berger (35) har bodd nesten hele sitt voksne liv på Grünerløkka i Oslo.

Under pandemien begynte imidlertid hun og samboer, reklamemann Glenn Huth Mæland (44), å kikke etter et nytt sted å bo.

Før jul i fjor kunne de feire huskjøp.

- Nå bor vi i Drøbak, og koser oss masse med det. Det går an å bo utenfor Oslo, jeg må bare si ifra om det, og at det er veldig fint der, sier hun under premieren av «I onde dager».

Landlig med puls

Der dukket hun opp med samboeren som hun møtte i 2016. For de fleste har det gått under radaren at paret tok med seg sin nå to år gamle sønn Sander til Drøbak for over et halvår siden.

Drøbak ligger i Frogn kommune, en times kjøretur unna Oslo.

UT AV OSLO: Margaret Berger og Glenn Huth Mæland tok steget ut av storbyen. Her under premieren av «I onde dager». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UT AV OSLO: Margaret Berger og Glenn Huth Mæland tok steget ut av storbyen. Her under premieren av «I onde dager». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Har du vært der eller? Det er veldig, veldig fint. Det er en perfekt blanding av å bo i nærheten av Oslo, men fortsatt litt landlig, samtidig som det har puls også. Så den avgjørelsen er vi veldig fornøyde med, stråler hun.

Berger kan fortelle at den lille familien så langt har hatt en kjempefin sommer, og at hun under corona har jobbet tett med musikken. Hun har blant annet gitt ut tre norske låter, til kontrast til hennes tidligere utgivelser, som har vært på engelsk.

- Jeg skal gi ut album etter hvert, så jeg har vært mest i studio og prøvd å bake brød som alle andre har gjort. Jeg har grodd planter og vært i fjæra, forteller hun om coronatiden.

PREMIERE: Aksel Hennie spiller én av to hovedroller i den nye norske spillefilmen «I Onde Dager». Onsdag hadde filmen premiere. Video: Celina Morken Vis mer

35-åringen legger ikke skjul på at det er stas å pynte seg og dra på filmpremiere.

- Det er veldig deilig, jeg husker ikke sist jeg var på kino. Da jeg så traileren til «I onde dager» kjente jeg at jeg var klar for noe god Tommy Wirkola-vold. Det er akkurat det jeg trenger nå, sier hun og ler.

Slet med barnehageplass

Selv om livet i Drøbak passer familien utmerket, har det ikke kommet helt uten utfordringer. Berger har nemlig stilt opp i lokalavisen for å fortelle om problemene med å få barnehageplass.

- Jeg er helt forelsket i Drøbak, og har bodd halve livet mitt på Grünerløkka, som har mange likheter med alle tilbud i nærheten. Samtidig føler vi begge på uro rundt situasjonen med manglende barnehageplass, vi jobber begge i Oslo fulltid og alle besteforeldre er også i full jobb, sa hun til Akershus Amtstidende i januar.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Hun har også oppdatert følgerne om situasjonen på Instagram.

«Jeg elsker å være sammen med gutten min, men jeg merker at jeg ikke er nok. Han er vant til venner, et miljø og en annen type bekreftelse. Når det i tillegg er lockdown blir sinnet litt mørkt, merker jeg», skrev hun i mars.

Heldigvis ser det ut til å ha ordnet seg for småbarnsfamilien, som nå også ser ut til å være svært takknemlige for at restriksjonene har lettet opp. For Berger betyr det at hun kan spille musikk igjen. Hun var blant annet å se på «Allsang på grensen» i sommer.

«For et kick å synge for folk igjen!», kunne hun melde på Instagram.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: «Skal du gifte deg, mamma»?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer